Jutro, drage moje so
! Kako ste kaj?
Evo, nov dan je spet, jaz sem kar težko vstala danes ... pa sem drugače super spala ... še tak dan je, pri nas (še) ni sončka, je oblačno, hladneje ... temno ... skratka, glih za spat ...
Mi2 s tamalo sva pa do nedelje same, je šel mož v Edinburgh na izlet .... jah, pa kar gre. Dopoldne mam taščo doma, popoldne pa midva ordinirava.
No, danes imam končno frizerja. Sem ful vesela!!! Komaj že čakam, ker imam tok grozno frizuro. Včasih je pa tud treba zase kaj naredit. Pa pride moja mami popoldne mal tamalo pomerkat.
Drugače pa po starem, nič posebnega. Delam, delam, delam, časa mi zmanjkuje in to je to. Ne vem, kdaj bom pospravila ... bo treba mal čez vikend. Sicer se mi je že nekaj tašča lotila
aaargh, čist sem bla jezna, sam nisem nič rekla, ker je brezveze.
Pa v soboto moram v Kr., mal v nabavo - za mojega za darilo, ma dons r.d., pol pa še po kakšno tuniko za v službo zase, pa še ene par stvari mam napisanih. Če bo mami doma, bom tamalo tja peljala, sicer jo bom pa s seboj vzela .... Bomo videli.
Morfologija: jaz bom pomoje glih v 20. tednu. V 1.
mislim, da sem bla kak teden več noseča. Me je pa po eni strani kar strah morfologije, ker so mi v 1.
ravno takrat odkrili kratek MV in sem šla na bolniško (meni je bilo čist nepričakovano, ker sem se sicer dobro počutila) in mogla ležat naslednja 2,5 meseca .... sicer do konca nosečnosti, sam kasneje sem že upala kam it, ko so bili kritični tedni mimo. Joj, ne vem, kako bi zdaj to izvedli, če bi blo treba spet ležat ... no ja vem, jaz bi bila skoz doma in ležala, pa vsak dan bi tašča hodila k nam, pa kuhala, pospravljala ... joj, zmešalo bi se mi!!!
Rajš delam do konca, samo da bom ok!
Zuza, verjetno boš pa potem v 22. tednu šla na morfologijo, saj to ni treba tok natančno, kot npr. nuhalno .... se pol še boljš vidi pomoje...
Glede streptokoka: meni je vzela, mislim, da bris, proti koncu, kaj pa vem, okoli 35 tedna ali kasneje. Pa mislim, da sem tud plačala ... ma vse moraš plačat no, sploh če si pri privatniku ....
Pa v 1.
sem plačala tudi 3d pregled, ga dela moja G. Najbrž ga bom zdaj tud. Sicer ne bi imelo nobenega UZ po morfo. več
Mah bomo že ...
Nič, zdej pa delat, moram, ker se je izkazalo, da sem zadnje 4 dni brezveze vnašala v sistem, ker so nekaj spreminjali podatkovno bazo ... in moram vse še enkrat!!!!
Imejte se lepo!