Pozdravljene vse "tanove".
Se nas je že kar velik nabral pa upam, da se nam še katera pridruži.
Vas berem kar pogosto (tud parkrat na dan), pišem pa bolj poredko. Včasih se že spravim pa napišem par stavkov, pa se premislim. No, pa takrat ko se oglasim, mal več napišem.
Sem bila pa v sredo na pregledu. Ne vem če je vse skupaj trajalo 3 minute. Vprašal me je če je vse ok, da je urin vredu, pa okviren datum kdaj se naj s sestro zmeniva za morfologijo. To je bilo to. Sem bila kar malo razočarana, da je vse tko hitro minilo. No, pa saj naslednič je pa morfologija pa bo takrat toliko več časa si vzel
Joj, vozički. To je cela znanost. Imava nekaj zahtev, meni se niti ne zdi da jih je tako veliko, pa vseeno težko najdeva primernega. No, meni so tudi hitro predrage te zadeve, tako da še kakšnega več hitro črtam.
Me pa zanima, a so npr peg perego gt3 al pa Cam cortina x3 res tako težki? Saj drugače se ga ne bo toliko prenašalo, edino v avto pa iz njega. So mi v BC rekli, da je zelo težak
Imena...ja, za punčko je zbran že okoli 6 let, za fantka pa je bil tudi že zbran, pa ga je ena prijateljica "ukradla". No, mogoče bo vseeno prišel prav, saj se ne vidimo tako pogosto
Tašča...zaenkrat se super razumeva. Čeprav sva v isti hiši (sva v prizidku s svojim vhodom) in se dnevno vidimo, nimam nobenih problemov. V najine zadeve se ne vtika, tudi ko sva zidala je vedno rekla, naj narediva kar želiva, edino kakšen predlog je povedala. Tudi tast je čist ok, tako da je zaenkrat vse super. "tok tok" - trkam ob les
Sem pa včeri šla kostanje nabirat. Ste tok o tem pisale, da sem morala it pogledat če so tudi pri nas že kaj dol popadali. Pa sem jih nekaj našla, veliko ga je pa še na drevesu. Za eno super večerjo je blo.
Tko, naj bo za danes dovolj pisanja. Sj upam, da bom zdaj bolj pogosto pisala, je tud slabost pa utrujenost minila, slabše vreme se napoveduje tako da tudi sprehodov ne bo več toliko, bo pa na forumih bolj zabavno