Jutro!
Jaz sem pa včer pekla pirin kruh ... in dala notri preveč sode, tako da je bil ogaben. Sem celega stran vrgla. Danes poskusim ponovno.
Zgledal je pa super ... no saj bo ... glavno da vem, kaj sem narobe naredila ....
Danes bova s tamalo najbrž pobirali jabolka, so že za pobrat. Mož ima pa polno dela za hišo, koplje, ker bomo montirali sončno ... jupi
Ma ja, tudi imam polno dela .. kaj pa vem, kar ne uspem vse. Upam, da mi čez vikend rata vsaj okna spucat, ker so resnično grozna! So nam poleti 2,5 meseca kopali celo ulico za kanalizacijo, pa potem asfalt delali in so vsa prašna ....
LadyB, mi smo bolj tipi za mačke ... žal. Upam, da jih oddaš. Pa saj jih boš, gotovo so cortkane majhne kepice
Porod - jaz sem v 1. tudi naravno rodila ... nekje po 2h urah umetnih popadkov sem začela tulit, da mi morajo nujno nekaj dati (hb sem bila sama v porodni) in mi je dala tist dolantin ... sem resno dvomila, da mi je kaj dala, ker ni bilo nič boljš. Ko je bilo treba pritiskat, mi je bilo pa sploh najhujš, sem tulila, da naj me dajo kar na CR ...
Joj, prav obupna sem bila! Zdej sem vedno bolj za Ultivo!
Trebušček - mah jaz imam pa zdaj že kar konkretnega - ne moreš več zgrešit, da sem noseča. Čeprav dobro, če oblečem kaj takega (npr. danes imam krilo pa čez rekelček od kostima), se niti ne opazi še. Če pa dam gor kaj oprijetega, se pa takoj vidi! Pa saj je prav, sem le že 18. teden. Skor že na polovici.
Nakupovanje - tudi jaz za
nisem še nič kupila ... sem pa kar nekaj stvari zdaj v zadnjem času za tamalo. Včer sva šle v Hofer, k so meli spalne vreče, vendar itak ni bilo nobene več št. 100, tako da je potem nisva vzeli ... eh ja, škoda, so bile ugodne. Je pa dobila žabice pa rutko.
Joj, jaz bi pa že rada šla malo skozi cunjice ... no, itak moram še počakat na morfologijo, da mi povejo spol bolj za ziher - če bodo ... da potem malo pripravim cunjice. Samo še prej moramo dobiti novo sobico, da bom od tamale cunjice dala v omaro, od
pa v previjalno komodo. Zdaj imam vse cunjice za tamalo še v previjalni. Sicer ima pohištvo v sobi, samo, če sem odkrita, je te omare zasedla mami
In plan je, da te stvari prenesemo v klet - sem kupila eno tako provizoriš sestavljivo omaro, pa itak imamo še stelaže (za stvari od moža - razno orodje itd.), tako da bomo dol nesli. Je pa problem, ker delamo ravno sončno dol in je, kot bi bomba udarila. Tako da je najprej treba počakat na sončno, pol pa naprej.
Samo da me kaj ne prehiti ... kako bo potem mož iskal cunjice
Kar nekaj sem neučakana .... svašta. Itak sem že po naravi precej taka - neučakana
Pa dobro, bomo že ... samo upam, da me tudi ne da na bolniško, ker potem sem pečena. Resnično upam, da bo ta
potekala zdravo in tako kot mora, da bom aktivna in bom lahko vse postorila sama! Prosim prosim prosim!!!!
Nič, se že berem, da nakladam ... bom nehala ... lepo se imejte in pozdravčič!