Aja, Aleda, zgleda sem zgrešila, da so še druge o bolniški govorile ...
Ja, drugač bi bilo pa super, da bi bla kar tko na bolniški, pa še izhode dobila ... joj, prav pasalo bi mi ... sploh še glede na to, da mi dopusta ne dajo
Ampak dobro, ni kaj ... vse potrpimo, ane?
Mam pa dopust začetek novembra ... že en mesec odštevam, hehe, torej še 4 tedne
Ma sej bo hitro tukaj, itak tako čas brzi, da je noro!
Joj, včer sem se lotila izrisovat otroško sobo ... sem najprej poskusila z Malim princem - s tistim pogradom s stopničkami. In se je izkazalo, da zasede ful veliko sobe ..... pa čeprav je razmeroma velika .... Kasneje bi dokupili še 2 pisalni mizi za v šolo, pa jih sploh ne bi imeli kam dati ... no, vse bi bilo nabasano. Tako da je takoj odpadel.
Potem sem se lotila izrisovat še Alplesov Planet in je veliko veliko boljše, sem spravila notri še veliko omar, pa pograd ... sicer z lojtrico ... pa dobro, mogoče je za na začetku še bolj praktično, dokler bosta še majhna, da ne bosta lezla na pograd. Pospraviš lojtro in to je to. Tako da sem spravila notri 4 omare, eno nočno omarico, zaključni kot, 2 polički, pograd posteljo (ampak ne eden pod drugim, temveč počez). Kasneje bomo dali pa še 2 pisalni mizi in ene viseče omarice na vrh. Pomoje bo super. Čeprav potem sem se spomnila, da na začetku bo potem notri še otroška posteljica in pa previjalna, tako da bom najbrž eno omaro in pa zaključni kot tudi kasneje dokupila. Joj, sem risala do polnoči, sem čisto padla notri. Moj je bil še v nočni, tako da sem imela čas .... zdaj sem pa zalimana!
Hm, po porodu bo itak mož spet doma .... pa zdej smo itak bolj zalaufani, kot v prvo. Je bil v prvo tud on doma, pa sem rajš še mami pa taščo pol vpregla ... Pa mami bo spet mal prišla .... Pa potem bo tašča kdaj tamalo mal okol odpeljala, da bom mela mal miru ... sej tud zdej jo merka ... nekak tako bomo zrihtali pomoje. Je pa fajn, ker bo moj spet kar precej doma ... vmes bo šel ene parkrat po 6 dni delat, drugač bo pa ene 3 mesece kar veliko doma ... si je tako splaniral dopust .... ma fajn šiht, ni kej
Nič babe, gremo delat, spet gobcam