IZVIRNO SPOROČILO: LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy
Me pa se nekaj zanima - a se katero mucijo konstantni glavoboli. Meni je ok samo zjutraj, sicer me pa cel dan glava boli - ne sicer hudo hudo, ampak ravno toliko, da je tezko prenasat. In ker se vlece ze vec kot 14 dni, mislim, da ni cisto ok??? Kaksen nasvet bi prosila!
Lepo se imejte, preden vas zamede sneg, nasa skandinavska fronta se premika k vam, pri nas je pa tako lepo vreme, kot ga ni bilo celo poletje!
hrchy, jaz sem imela tudi kr hude glavobole, dokler mi ni ginekologinja rekla, da zjutri nujno črno kavo spijem. Sem se prisilila in od takrat naprej me ne boli več, ker kavo sem pred nosečnostjko skoz pila, potem mi je bilo full slabo da se mi je zagnusila. Zdaj mi pa itak spet ffull paše Drgač je tudi možno da imaš nizek pritisk, dj si zmeri.
Ej, a ves,
LadyB, da imas pomoje prav - pritisk mi je babica merila in je ekstremno nizek. Kava je bila pri meni zdravilo tudi prej, ko se nisem bila noseca, pa me je bolella glava zaradi pritiska. Zdaj sem jo pa zelo omejila (ena skodelica mogoce na teden) in imam glavobole konstantne. Ampak res, po cel dan, vsak dan, ze ene tri tedne. Tako da vceraj sem takoj, ko me je zacelo malo kljuvat, spila eno kavo... in glej ga zlomka, glavobola ni vec!
Sem pa tudi brala, da se v drugem trimesecju se dodatno zniza pritisk, tako da niti ni cudno, da imam take tezave!
Sicer sva pa vceraj zvecer in danes zjutraj z dragim tla prebarvala, in so fuuul lepa, tak white-wash efekt (http://indierocket.com/scand01.jpg) prav vesela, da je tako ratalo, ker mi res ni bilo jasno, kaj lahko pricakujeva
Jaz pa nameravam v sluzbi povedati v petek (no, sefa ze vesta), ko imamo oddelcni sestanek. Meni je lahko, ker delam s samimi moskimi, oni pa ne opazijo tako hitro, se mi zdi. Jim pa nameravam spec tudi torto, ker so sele zadnjic izvedeli, da ful pecem, in me zdaj sekirajo, kdaj bojo lahko kaj probali.
pa mal ste me nahecale s temi linki...
dodajam jih se nekaj:
http://www.dimaria.dk/Default.asp?mode=showproductcat&catid=346 www.ellynelly.com/