Evo, dobro jutro tudi z moje strani ... Danes pa imamo deževno ... pa takoooo je temno. No, v glavnem, jaz sem si že včeraj v tej pisarni, kjer sem prve 4 ure, naštimala prenosni radiator, ker je na severni strani in je takoooo mrzla. Je precej boljše. Pa prinesla sem si od doma kuhalnik vode, čajčke in pa kapučino. Se mam prav fajn
Sem pa danes malo neprespana ... tamala je enkrat jokala - sicer je mož vstal ... sam pol on ni mogel zaspat in se je premetaval, pol pa še jaz ne morm ... to je pomoje trajal ene 2 uri .. sem glih zaspala, potem je pa ura zvonila .. itak
No ja, sej se bom spravila h seb.
Mah, tamala je pomoje nekaj sanjala ... na hodniku imamo luči na senzor in so meni šle totalno na živce, ker so takoj ugasnile in še ko si bil na hodniku, so ugasnile. Tako da sem moža nafehtala, da je spremenil nastavitve, da se hitreje prižgejo in dalj gorijo .. in potem smo to sprobavali in se vmes skrivali v kuhinjo, da smo videli, koliko časa gori ... očitno se je tamala nekaj ustrašila .. zdaj sploh ne upa sama na hodnik
Prov božica je .. upam, da kmalu pozabi ...
Včer sem spet
poslušala z AS - zelo lepo bije! Tud brcike sem lepo čutila. Mi je pa ful dol tiščalo včer, pa trebuh me je bolel ... tako da me je resnično vedno bolj strah, da me bo spet dala na bolniško
Res ne bi šla ... pa začetek novembra imam itak dopust potrjen .... bom prosila, če lahko vsaj do takrat počakamo ... al kako?
Še vedno smo v polnem pogonu za sončno doma .... ko bo to narejeno, se morava lotit z možem pospraviti klet, potem pa mal v shopping. Imava bone za Odejo za 100 €, pa za 40 € za City park ... bova naredila en dan športni dan po trgovinah ... pa v Ikeo bi jaz rada šla
Potem novembra ali pa decembra pa zrisat otroško sobico in naročiti ... Jaz imam zdaj doma zrisano in imam fajn idejo. Se že prav veselim. Glede barv - sprva sem hotela dati zeleno-roza barvo ... sam kaj pa če ne bo punčka naš
? Ne more biti v roza sobici .... Tako da bo najbrž zeleno-rumena ...
Nič, si bom najprej en kapučinček pripravila, potem me pa čaka eno zoprno delo, pa bo najbolje, da se ga kar lotim .... je še dolgotrajno po vrhu
Lepo se imejte in lep dan želim!