Jutro drage moje so
!!!
Evo, danes, ko sem malo počila ponoči in ležala, pa se bolje počutim. Zaenkrat sem ok. Sem se zavestno odločila, da bom popoldne doma malo bolj počivala, pa manj dvigovala tamalo. Vsaj do pregleda, da mi pove, kako in kaj. Mogoče bi potem zaprosila za bolniško vsaj za 4 ure ... se to da?
Včer me je tud tako glava bolela, pa ponoči ... no, še zdaj me ... sem razmišljala zakaj, in pomoje sem bila dehidrirana, saj doma skor nisem pila no. Ko sem v službi, kar spijem, ker imam vodo v steklenički ... doma pa kar nekako pozabim. In pravijo, da od dehidracije tudi glava boli ...
Tiste, ki že imate doma male otročke - kako boste z vozki .. boste dokupile kakšen buggy board za starejšega otroka, ali kaj? Jaz sem kar o tem razmišljala ... upam, da se bo hotela vozit. Recimo včer smo šli na sprehod do jezera in nazaj ... bi normalno vzelo dobrih 20 minut, smo pa hodili več kot 1 uro .. sej rada hodi, sam vmes vse obere ... uf. Sej, če smo vsi, je ok, če bom pa sama z obema, bom pa živčna k norc ...
Nekaj bo treba zrihtat.
Eno čisto mimo vprašanje: nisem ravno umetniški tip, če ima katera idejo ... Doma imam še od lani tak jesenski venček za na vrata .... pa je lani že precej razpadel, ampak mislim, da bi se ga dalo malo predelat, pa še kakšno stvar gor zalepit ... ma katera idejo, kaj naj še gor nalepim .... kakšne liste, rožice, kaj je jesenskega, da bi zunaj dobila? Kostanj? Bi ga rada namreč še letos uporabila, pa ne novega kupovala ... mi je pa fajn, da je nekaj na vhodnih vratih!
Kako ste drugače? Evo, jaz preguram še tale teden, drugo sredo pa imam že morfologijo ... pa bomo videli kako bo.
Lep pozdravček, se seveda še kaj javim!