Jutro!
Vav, vedno več nas je
LadyB, seveda ostani kar pri nas!!! Nič se ne seli, me smo te že svojo vzele!!!
Venček - hvala lepa za ideje, krasne ste! No, včer sem videla, da še ni tako zmahan, tako da sem ga samo malo polimala, pa dodala nekaj pisanih trakov in je kot nov
Bom pa vaše ideje porabila za kakšno okrasitev mize!
Mura3 - ja, naš vozek ima na isti način ogrodje, kot Mura3 in ti povem, da gre super po vseh terenih, ker ima itak spredaj 2 kolesi, čeprav je trikolesnik. Če je makedam ali pa sneg, pa sprednji kolesi fiksiraš, gre potem ful lažje. Na asfaltu pa se premikajo in je super!
Brce - ja, ko jih začutiš, veš, da je to to!
Jaz sem jih v obeh nosečnostih v 17. tednu! Zdaj sem v 19. tednu, pa jih že prav fajn čutim. Oz. včer sem videla, da se že na vzven vidijo, se mi spodaj nad sramno kostjo že trebušček dvigne, ko brcne
3d UZ - jaz grem zato, ker sicer nimam nobenega drugega UZ-ja več po morfologiji ... sem tudi prvič potem šla okoli 30 tedna se še zadnjič prepričat, da je vse ok
Tudi jaz še kar spim na trebuhu - no, tako na pol - na pol na boku, pa skor na trebuhu ... itak mi tako najbolj paše. Se spomnim, potem v 1.
, ko je bil trebuh že velik, pa sem spala na levem boku (najbolj priporočajo), pa en mini povšter pod trebuh, ker je bil težak. Mi je ful pasalo, tud letos bom. Al pa materinska blazina je fajn, si jo tako podviješ in ful pomaga pri spanju.
Bolniška - pomoje bom G kar sama omenila, da mi da za 4 ure bolniško. Ker zjutraj, ko se zbudim spočita, sem kot rožica, popoldne pa ne več, mi dol tišči, spodaj me kar mal boli ... tako da ja, samo mal več počitka rabim. Saj začetek novembra imam pa itak dopust 14 dni. No, saj bomo videli, kaj bo rekla G na morfologiji.
Jassika - v citiranem postu popravljaš, kot v navadnem, samo najprej zgoraj in spodaj zbriši besedici quote .. in tiste oklepaje, pa je potem kao navaden post.
Buggy board - majcis, trenutno v komisijski nimajo nobenega, ti kar povem, da ne boš brezveze hodila, je rekla, da redko pride kakšen. Imajo jih pa dosti na Bolhi .... po 25-50 €. Jaz imam enega že ogledanega ... ga bomo najbrž kar vzeli ... malo bom še počakala, vsaj na morfologijo. Upam, samo, da se bo naša žaba hotla vozit ...
Testiranje za sladkorno - meni je test že v 1.
naredila, pa zdaj ga imam tudi pri morfologiji. Ampak v bistvu samo tako, da me enkrat pikne in naredi, pa 1 uro prej moram nekaj sladkega pojest. Nič mi ni treba pit ... Je kao standarden test ..
To bo to, malo sem pokomentirala ... lepo se imejte, pa naj vas ne zebe preveč, hehe