Sam tko mal na hitr se oglasim.
Glede vozička mura 3/4: http://maxi-cosi.com/products/strollers/strollers/mura-4/features.aspx Tuki je spodi narisano da se zloži na65x76x31 s kolesi oz 55x69x22 brez koles. Morva pa tud midva še prevert, če gre to v najin avto. No, drugače pa je moj dragi takoj za, da pa avto zamenjava
Gleda avte že par let, ampak nama tastar še kr dela in ga zato še nisva zamenala. Zdj bo pa drugo leto treba zgornje nadstropje zrihtat, pa ne vem kje bi še denar za avto dobl
Tako da upam, da gre tud v tega tastarga.
Na trebuhu pa jst že neki cajta ne spim. Prvo zarad jošk nisem mogla, zdj mi je pa tud tko, neudobno. Sem se pa kar hitro navadila spati na boku, sem mislila, da bo dalj časa trajalo.
Sem pa danes pomoje začutila prvo brciko.
Prej se full nisem s tem obremenjevala, ker sem "šele" 18 teden, pa je G rekel da po 20 tednu, glede na to, da sem prvič
. Danes zjutri se mi pa ni dalo vstati, pa sem še mal poležavala pa božala trebušček, pa je bil en tak smešen občutek, kot ena nežna brcika, potem pa nekaj časa nič, pa čez kakšne 2 minuti spet. Lep občutek, no, vsaj dokler so še tok majhni, si ne predstavljam kako bo to potem proti koncu, ko ne bo mel več prostora, pa velik bo že čez 40cm... To morajo bit pa že kar fajn brce
Tako, zdaj pa še psičko peljem na sprehod
, da bom mela potem mal miru, je dons tko naspidirana, meni se pa nič ne da.