Nekaj me heca RR in sem že parkrat hotela napisat odgovor pa kar ne pošlje. Upam, da tokrat bo -si bom kar shranila odgovor, če ne bo šlo ne mislim še deset_krat pisat eno in isto.
Imam v službi noro gužvo, pa doma tud kar. Počutje ni ravno najboljše , a kaj čem, sfurat je treba.
Prejšnji teden sem imela pregled, vse OK,
je spal/a in se skrivala, tako da še nič ne vemo spola. Jaz imam UZ vsakič, sem z Lj, a nimam G v Leonišču.
Če se boste dobile v Lj, morda pridem, samo je veliko odvisno od časa, službe...
Vozek, jaz imam Jane slalom pro, sem zadovoljna. Košaro smo kar veliko in dolgo uporabljali, ker je velika, prostorna... in mi je bilo Ok, da je gledala
proti meni, ker se športni del ne obrača (pri novih se). Sicer pa tudi patronažna in pediater sta rekla naj bo čimdalj v košari, ker
leži na ravnem in lažje svobodno giba, kot če je zvezan v športnem delu.
Ampak mi smo vozek uporabljeli le ene 14 mesecev, od takrat povsod hodi (hodi rada in hitro, navadno tekamo za njo)) in bo tudi zdaj kar hodila na sprehode ali pa kolesarila. Glede na to da smo športni del uporabljali le malo časa... se je meni zdel kar prevelik! Jaz bi zdaj vzela dodatno kako fajn Jane marelo, ki se čist poleže in obrača v obe smeri in da bi bila kompatibilna s košaro in lupinco, ki jo imamo- ampak se mi zdi kar predraga. Tako, da morda pa tudi ne.
Aja, mi smo z našim vozkom prišli marsikam, v hribe, po snegu, gozdu...
Avto bomo mi tudi menjali ampak najbrž šele enkrat spomladi. Moramo še malo našparat in se odločit kaj sploh bi, kak bolj mali z veliko placa (ja vem, da hočemo čudež)
Brcike, mehurčki... pa en teden nazaj sem kar čutla , zdaj pa ne vem ali sem preutrujena, ali se je
premaknil/a, jih precej bolj poredko.
Jej, uspelo objavit, juhu!!!
< Sporočilo je popravil prihajcek -- 11.10.2011 15:28:12 >