sončkast dobro jutro
Dan zamudim, pa imam romane za prebrat
disere:
za dve
superca!!!
ina11:
super super za dober izvid in zdravo
nosečniške žabe: je že mislim katka omenila da jih imajo v HM. Jaz sem si 70 denske kupila kar velike, jih še nisem preizkusila, 20 denske pa kar v hoferju, je dvojno pakiranje ugodno, glede na to da jih zelo hitro potrgam...
zaprtost: sama nimam s tem težav. Sem pa že velikokrat slišala, brala na RR, da ima prenekatera
težave z zaprtostjo, ki ji povzročajo tablete Elevit. Moja sestra in prijateljica, sta obe morali nehati jemat E, ker jima je povzročal težave z zaprtostjo. Meni na srečo ne. Je pa res, da veliko popijem, predvsem voda in sedaj ko je postalo hladno čaj-roibosov čaj mi je takoooo dober, pa litre in litre kompota spijemo. Vsi trije (štirje)
smo sedaj v jeseni mahnjeni na kompot.
Moja nova razvada je zvečer jogurt iz banan in muslija
Včeraj sem imela pregled, seveda spet ni bilo moje G, sicer je bil ta, ki jo je nadomeščal vredu, vsaj glede odgovorov na vsa moja vprašanja. Ker me je prejšnji petek doletela ena čudna bolečina, ki jo sama opišem kot, da bi me kdo ščipnil in povlekel...seveda čist prestrašena, preležala cel dan in pol je bolečina kot da bi odrezal izginila, pa križ me kr konstantno boli... sem vprašala glede magnezijevih tablet in povečane doze in njegov odgovor: Te šumeče mg tablete sploh nič ne pomagajo, pomaga direkt v žilo dobit...je rekel, to kar mi dajemo-šumeče, če nosečnica leži v bolnišnici, to je bolj za njen občutek, da pomaga...
pol pa vedi...
Izvide imam vse super, hemoglobin je komentiral, kot bi na kaki planini živela...
Vse te moje čudne bolečine pa on povezuje s CR, ker se mišica razteza, brazgotine od CR pa ne, to fajn boli...
Je rekel, da bolečina ki prime,popusti,prime, popusti...ni nevarna. Nevarna je tista,ki ne mine/popusti.
Zdaj pa koooomaj čakam MF, upam da takrat bo moja G, pa vsaj na naslednjem pregledu 10.11., da ji povem eno pesmico...
sem res jezna, da te v celi
osebni, izbran G pogleda dvakrat-trikrat!!!
Na srečo sta vsaj sestri res vredu!!!
Sicer bom na mf šla pomirjena in čist flegma, ker imam dan prej samoplačniško pri dr. Miglarju
Tako bomo že dan prej doma pogledali filmček o našem najmlajšem članu.
Danes je tud bibon doma
ker ga nahod matra, pa sem rekla da so petki najini
kompot sva že pojedla, zdaj pa zajtrk,pol pa na sonce!
Za kosilo pa si bova pico naročila
-pri onem gospodu, ki z dirkalnim avtom (beri: tvingom)pripelje kot šus!!!
(besede
)
Uživajte, pridno božajte bušije
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vikend!!!