Dobro jutro!
Spet je nov teden!
Ta teden tudi mene čaka pregled ... uf, že morfologija. Zdaj me je pa že kar malo strah ... včer sem bla večino časa sama s tamalo in mi je zvečer že tolk dol tišalo (pa še kosilo sem kuhala celo večnost ... kar pomeni več stanja na nogah), sem se mogla zvečer prav uležt na kavč ... se je moj s tamalo ukvarjal ...
Upam, da bo vse ok ...
zmajcy_ ... naša nikol ni mela glih takih problemov z zobmi no, sploh z zgornjimi ne, pa jih je tud več naenkrat ven raslo .... Pri nas je Calpol zalegel, če je bila glih kriza ..., tako da ti žal ne vem glih pomagat. Sem pa tudi v lekarni kupila eno tako mazilo oz. gel za dlesni, pa sem vedno, ko je zobek rastel, preventivno tudi s tem mazala po tistem delu dlesni. Se je kar navadila in včasih še sama prosi za to. Ne vem, možno, da tud naši zdaj raste kakšen zobek, ker se je danes tud kar nekaj zbujala in govorila ava v ustih .... naj bi ble petke, ostalo že ma ... uf, baje so te najtežje ...
Držim pesti, da se čim prej porihtate!
Ma ja, sem pa danes zelo neprespana
Tamala se je zbujala, jaz sem se zbujala ... lulat, zeblo, grozne sanje ... pa še pozno sem šla spat ... tako da ... zaenkrat še gre, pričakujem, da bom do 4h popoldne pa že totalna cunja
Ni kaj, kakšno kavico, pa bo!
Me je pa včasih kar strah, kako bo spet z novorojenčkom ... joj, jaz tako težko vstajam ponoči ... pa rabim tooooolk spanja
Ampak bomo že nekako skoz dali ... samo upam, da bo
tud priden za spat, tako kot je zdaj naša žaba .... naju je res kar razvadila, no!
Nosečniške žabe - jaz sem v soboto v Hoferju kupila take, čist navadne, samo par številk večje. In so prav super, jih fajn čez trebuh potegnem, tako da
Ko se strgajo, bom kar te kupila še ... če bo trebuh še rastel, bom pa še kakšno št. večje .... So pa take, da imajo zadaj dve črti, spredaj pa eno ... Classic Comfort, mislim, da. Ma, v soboto sem kar zapravljala ... sva bile s tamalo okol. Ja, pa v petek tud .. Dobro, da je danes plača!!!
Nič, dosti dela me čaka, bolje, da se lotim!
Lepo se imejte, smo na vezi!!!
Aja, pa čestitke vsem za uspešne preglede!!!