Eno lepo deževno jutro želim!
Evo, včer smo dali morfologijo skozi uspešno. Mere so kar ok, mogoče za ene 5 dni zaostaja ... sam kaj pa vem, se ne sekiram, itak je težko izmerila, ker se je
non stop sukal, tako da, mogoče niso čist točne mere ... Pa tud je bolje, da je otrok mal manjši (heheh, pri porodu). Vsi ostali organi so ok. Je zehal... Glede spola .... ni se dobro videlo, samo je rekla, da lulčka ne vidi, tako da bo po vsej verjetnosti punčka
Ma sej sem kar vesela! Bo pa zgleda še en tak živc kot naša Izabela
Tud bolj majhna pa živahna.
Voda, sladkor, pritisk ok
Kar se pa tiče materničnega vratu in tiščanja dol, je pa moja G res tok leva
Sem že v 1.
rekla, da jo bom zamenjala, pa pol kar pozabiš. Skratka, kao z UZ naj se to ne bi dobro izmerilo (čeprav sem tolk prebrala na to temo, da vem, da se ravno tako izmeri) in mi je šla z roko notri stikat (kar ni priporočljivo) in je ustje še zaprto, malo sicer skrajšano. Sva se zmenili za bolniško 4 ure za 1 mesec. Meni odgovarja. Danes grem h osebnemu zdravniku bolniško odpret.
Joj, so pa res levi teli G
Pa dobro, pomoje vseeno ni take krize ... če mi bo pa nenormalno dol tiščalo, bom šla pa kam po drugo mnenje. Jao!
Naša tamala je še vedno bolna .. spet je pri meni spala, pa kar joka ... ko kašlja ponoči. Res je božec ... jaz pa tud, ker sem že kot ožeta cunja, vsa neprespana
Bomo videli ... smo včer inhalirali, pa nos izpirali pa sirupe jemali ... pa ni bilo nič kaj bolje ... Zgleda je treba dati času čas ...
Aha, dobrodošle nove!!!!
Pralne pleničke - ideja je super, samo jaz sem prelena za to .... Še tako kar ne folgam s tem pranjem ... kako bo šele, ko bosta 2
. Ojej. Sploh s peglanjem ne folgam ... bo treba mal selekcionirat, pa ne bomo več vse peglali ... Mi mamo tud kar obične plenice ... raznih znamk. Najboljše so mi še Hoferjeve al pa Mercatorjeve Lumpi. Mamo pa včas tud Pampers, pa DM-ove, Lidlove .... Aha, pa za ponoč Huggies.
Pomivanje oken - jah, naj ti gibi ne bi bili prav priporočljivi ... ampak to velja bolj potem za končne tedne nosečnosti. Mislim pa da zato, da če je popkovina že ovita okoli vratu, da se ne zategne. Zdaj imajo še itak ogromno prostora, tako da ... proti koncu bomo pa mogle pazit, ja! No, pa itak se ni fajn preveč naprezat!
Nič, toliko za zdaj, se še kaj oglasim!