IZVIRNO SPOROČILO: hrchy
Ampak kot berem, sem jaz dobila morfologijo kar zgodaj, saj sem danes noseca 19t +1. Sploh nisem vedela, kdaj naj bi jo imela (v katerem tednu). Zdaj me cakajo samo se pregledi (vsak mesec eden) in potem zadnji UZ v 37 tednu.
Sicer sva se pa odlocila, da bo na zacetku polhek spal v najini spalnici. Je tudi mini, amapak se je moj ljubi se ze pred nosecnostjo odlocil, da bo za otrocka sam naredil zibko in je zdaj zdizajniral tako, da bo zibka in posteljica v enem, pa se ena stranica se ji bo dala odstranit in pritrdit zraven posteljice zvecer. Mi je pokazal nacrt in je fuuul lepa
in prakticna. Zdaj jo mora samo se narest
Jaz bom pa zadolzena za okrasitev. Cez nekaj mesecev bo sel pa mali po svoje in midva po svoje... (zaenkrat si predstavljam, da mali ne bo spal pri nama, ampak ... zarecenga kruha se najvec poje, a ne ?!?)
Mah, tud jaz sem imela morfologijo pri 19t 3d, tako da ... je že 20. teden, ni kaj
Hehe, če nočeš, da spi v vajini postelji, ti že zdaj povem, da boš mogla biti odločna ... namreč, otroci bi itak spali pri nas!
Jaz sem tamalo mela cca. 1 mesec pri sebi .... spanje katastrofa, ampak sicer se je ful jokala in jaz sem bila tako švoh, da nisem imela moči, da bi jo navajala še na posteljico. Pri enem mesecu pa sva začeli .... dretja še pa još, ampak sem vztrajala. Potem je začela fajn spat. Ko nas je še to motilo, je šla v svojo sobico, tam pa sploh fajn spi. Je še tko navajena, da vrata zapremo. Ma kar celo noč vrata zaprta, itak slišim, če kaj joka.
Recimo, zdaj ko je bolna, je 3 dni spala pri meni ... jaz že vsa cunjasta ... ful brca pa se obrača, skratka, groza za spat zraven. Včer sem se odločila, da je dovolj, da ne morem več, da se moram tud jaz naspat .... veš kako se hitro razvadijo ... joka še pa još v posteljici. No, potem sva jo vzela v dnevno (sva še gledala tv), pa sem jo božala ... zaspat pa ni mogla, ker jo moti tv, pa mi2 sva govorila ... hahaha, kmalu je hotla nazaj v svojo posteljico sama

In ni bilo niti glasu slišat do pol 8h zjutraj, pa še to jo je tašča z zvoncem zbudila
Ja, predvsem vztrajnost ... sam kaj, ko ti pridejo do živega s tem jokom. Sam jaz res ne morem spat z njo!!!