Lep nov začetek tedna vsem! Kako ste kaj preživele vikend?
Trebušček: V tej

se mi je začel poznati že v enem 14. tednu, zdaj sem v 19. pa se mi že kar lepo vidi.
V 1.

pa se mi v tem času še ni čisto nič videlo. Komaj ko sem bila ene štiri mesece in pol se mi je začenjalo poznati, v 20. tednu mi je torej komaj začel trebušček čisto v easy vzhajat. Do 20. tedna pa res praktično nič!
Brcike in premiki: Enako, v prvi

nosečnosti komaj po 20. tednu sem čutila premike, zdaj v 2.

pa že prej. Jih pa čutim vgl. samo, kadar pri miru ležim na hrbtu. Pravijo, da se jih na začetku čuti samo, ko je nosečka lepo sproščena in leži. Pri meni to čisto drži. Kasneje pa tudi, če popiješ kakšen hladen sladek sok, pravijo da to zdrami otročka.
Hrana in meso: Na žalost nimam v tej nosečnosti odpora do nobene hrane, najbolj pa mi grejo kake salamice, sir, čokoladice, skratka sama zdrava hrana,

. No saj tudi sadje pa solatke. Vse ostalo (meso, itd) mi je tudi ok.
Sem pa v prejšnji

imela tak
odpor do mesa, da ga še na daleč nisem mogla videt. Pa ribe nisem mogla taknit, ki sem jih sicer prej oboževala. Še celo kaka kuhana zelenjava se mi je uprla (bučke, blitva). Kave tudi nisem mogla.
Zanimivo, da tudi moj tamali ni skoraj do tretjega leta sploh hotel jesti mesa in kuhane zelenjave. Pa tudi sicer nima ne vem kakega apetita.
Tako da zdaj v drugo pričakujem bolj ješčega otročka, če gre soditi po mojem apetitu v tej

,

.
Evo, pošiljam vam eno

za lep začetek novega tedna!