Hej, evo morfologija je za mano. Mali
je že v nizkem štartu, z glavico obrnjen navzdol
, ne vem kako se mu tako mudi. Nogice je sicer držal skupaj, je pa rekel, da je verjetno fantek, ampak da bomo še gledali
. Tak da še ni 100%. Drugač je vse bilo ok, je pa bil obrnjen z obrazom proti nama, pa je g. nekako rekel, da ne more dobro zmeriti glavice. Potem pa je priporočal, da bi šla na še eno morfologijo, pri drugi ginekologinji (znotraj njegove ordinacije), seveda samoplačniško, češ da je to zdaj dost pogosto. Da je to neke vrste kontrola njegovega pregleda, da je fajn da se to naredi. A bo katera šla še na drugo morfologijo? Zdaj sem čist zmedena
. Naslednji pregled pa imam 21.11., drugo morfologijo pa bi potem imela 17.11.
Včeraj zvečer v postelji pa sem doživela šok, sem se hotla obrnit na bok in me je tako v desnem boku zbodlo, da sem se zvila od bolečine. Potem pa danes zjutraj, ko sem šla na wc, me je tudi vse tako bolelo, ne vem ali je to povezano s polnim/praznim mehurjem ali kako...
Pospravljanje - midva sva en del opravila pred par tedni, imava pa še kr nekaj v planu, lepo postopoma. Moram pa svojega pohvalit, ker je pred par tedni sam pomil okna, pa še ful hiter je bil, hitreje kot jaz je vse opravil
. Pa čist sam se je ponudil
.
Hrana - meni načeloma edino kava ful ne diši, pa meso tudi ne kaj preveč, suhe salame se mi pa ful luštajo
.
Kile - do zdaj sem pridobila 4,5kg. Je pa v bistvu vse v trebuhu, malo v bokih. Se mi zdi čist normalno, samo da ne bo zdaj šlo hitro nazvgor
.
Brce - jaz sem jih začela čutit tam okrog 20. tedna, prvo nisi čist prepričan če je to to, potem pa ko se zaveš, pa je res lepo
. Mojemu sem dala za čutit prejšnji teden, ker so zdaj res bolj močne in je od takrat dalje vsak večer na trebuhu in čaka na brce
.