bravo Populis
pa zivjo anonimna
ok, bejbe, ve ste cist zmesane... se mi zdi, da sam pa dni nc ne napisem, pa sem ze cisto out, toliko strani se naklofa. Zdaj sem malo bolj zaposlena v sluzbi pa nimam vec casa na netu tolk viset_
Vidim, da slikate busije, prav lepe imate vse... Jaz sem pomoje prelena, da bi se slikala, nalagala itd..., pa saj ni nic drugacen od vasih
Ampak vzhajamo pa vse! Jaz sem danes ze sla po novo elastiko, da si malo razsirim pajkice za doma.
Midva sva tudi dobila ze nekaj stvari... ampak kaj prav veliko ne bo, nobenega tukaj ne poznava, ki bi imel dojencka doma... Pa prav bedno je tukaj, da si sploh ne podarjajo stvari za dojencka, ampak dejansko racunajo zanje - celo znotraj druzine, sestra bratu itd...
Res, ne razumem... jaz bi za necake dala vse! No, moj je nekaj prinesel od kolega iz sluzbe - malo oblekic in trdo kosaro... In mu potem nesel eno lepo torto za njegove otroke. Smo bili vsi zadovoljni
Vidim, da ste ze zacele z opremljanjem sobic, posteljnino... jaz se cakam... imam filing, da imam se casa na pretek! Bi bila pa vesela informacij, kaj boste imele od opreme za dojencka na zacetku... nas je kaj nekaj prvic
, in nam bi to kar prav prislo. Se posebej pa nocem kupit nekaj brez veze, kar potem itak ne bom potrebovala... V trgovini te itak prepricujejo, da rabis res vse, kar imajo...
Zadnjic ste mi dale kar nekaj info o teh blazinah za dojenje... zdaj sem koncno nasla stiropor za filanje, tako da jo mislim narest v naslednjih dneh. Sploh me kaj nekaj daje sivanje - vceraj sem naredila prvo ''bruhico'' - tisto cunjico za cez ramo, ko dojencek podira kupcka... Glede na to, da smo na severu, so gor narisani pingvini!
Sicer pa je ful lepo, da je z vsemi vse ok, kljub obcasnim tezavam... Osebno se mi zdi, da se se nikoli nisem pocutila tako dobro, res! Tale drugi trimester je res eno lepo obdobje! Upam, da nam bo vsem tako do konca
Ker potem bo itak hudo
< Sporočilo je popravil hrchy -- 3.11.2011 21:13:05 >