Čer!
Sem že enkrat danes pisala, pa me je ven vrglo in sem potem obupala ...
Skratka, danes sem totalno zapaničarila, saj me je včer tako bolelo spodaj (pa sem čez dan kar dosti počivala), da na koncu nisem bila sposobna nič ... še hodit ne normalno. Tud ko sem se ulegla, je še nekaj časa bolelo. Sem se odločila, da grem dons h dohtarju. HB moje G ni bilo (ker mi je itak kar ena in ji ne zaupam najbolj), tako da sem šla h osebni po napotnico in potem v porodnišnico Kranj. No, še dobro da sem šla, sem nekaj časa iskala ... pa nameravam tja rodit
Bi bilo res bedno s hudimi popadki skakat okoli in iskat vhod
No, tam je bila ena res prijazna G, me je pregledala (UZ sicer ni delala, ker jim je crknil, pa ni bilo niti potrebe). Je rekla, da je MV še lepo zaprt, tud lepo nazaj obrnjen, skratka, tako kot mora bit. Naj bi mi tako dol tiščalo, ker imam zelo nizko maternico, pa mi pritiska na vse, pa še zdaj druga nosečnost je še težje, ker so vezi razrahljane itd. Priporoča mi sicer 8-urno bolniško ... sam glede na to, da mam dopust drug teden za 14-dni, bom ta dva dni po 4 ure še stisnila.
Joj, mi je odleglo, da ni nič hudega ... Je rekla, da se ponavadi potem ženske s tako maternico vedno bolj, ko gre nosečnost h koncu, bolje počutijo, ker se do okol 30. tedna maternica tolk poveča, da se opre na medenico in ni več tega občutka ... In res je bilo tako v moji 1.
. No, vseeno grem še na merjenje MV h Strahovi 10.11., kar mi je tudi priporočala. Sem pa ful pomirjena!!!
Res sem bila že čist v strahu .... največja mora mi je bila to, da bi me hospitalizirali ... npr. strogo ležanje in da ne bi vidla moje žabice ... zmešalo bi se mi
No, zdej sem pa spet kar vsa pozitivna
Nočko želim, grem pred tv!