IZVIRNO SPOROČILO: Aleda
Jada- kam sta šla v Ikeo. Midva imava tut namen že nekaj časa, nisem bla še nikoli. Upam da nama rata enkrat novembra. Pomoje bojo imel tolk stvari, jaz pa denarja ne dovolj
Zdaj bojo verjetno imel že za novo leto stvari. Sem mislila nakupit nekaj stvari za otroško sobico (lučko, zaveso, tepih, omarco) pa še kaj druzga za dojenčka no potem pa še kaj za stanovanje.
En kozarček vinčka je pa le za zdravje
tut jaz ga včasih.
V Ikeo sva šla v Celovec. Zdaj sva bila že kar dostkrat, mamo že polno stvari iz tam

Pohištva sicer nisva tam kupovala, ampak pač, take prčkarije, pa kaj za urediti stanovanje. Prvič, ko sva pa šla, pa nisva kupila nič, ker nama je bilo tako čudno .. sploh nisva razumela sistema. Zdaj pa vedno že na internetni strani poiščem, kaj rabim, pa si naredim tak online nakupovalni seznam in potem greva samo po tem in nabaviva. Tokrat sva zapravila 220 €

Kupila sem pa neke boxe za pod posteljo, pa koš za plastiko, nož, nekaj za v omaro, da imam bolj pospravljeno, za tamalo mizico + 2 stolčka, tepih (s cesto gor), nočno lučko za tamalo (ko bo dobila novo sobo), obešalnike za naju in otroške, za tamalo neko tako igračko, da s kladivom gor tolče .. joj, kako ji je všeč, vsa je navdušena

, pa še podobne zadevščine. Mi je pa žal, da nisem vzela še enega boxa za pod posteljo.
Aja, pa
ruzok sem si kupila ... zdaj bom od tamale previjalno torbo likvidirala, ker je že passe

Sem jo oprala, pa za vsak slučaj jo bom še spravila (čeprav je že kar odslužena), ampak če bo tanova od

kdaj v pranju al pa kej, da za ta čas zamenjam. Drugač pa bom zdaj imela kar ruzok ... pa sem rabila takega z več predali, da vse zadeve pospraviš in več kje kaj najti ... Sem prav zadovoljna.