Ojla sonosečke!
Uh, danes pa kamorkoli sem šla po opravkih povsod gužva in vrste, ni kaj, zgleda da bi radi vsi vse uredili pred prazniki.
Aprilčica (od zdaj te bom tako klicala, da ne bo kake zmede) ne skrbet, saj vem, da nisi ti tisto pisala, ker mi je bilo že takoj čudno, zakaj bi šla tako za nazaj komentirat, če pa si skoz sproti vse pokomentirala. Zdaj tudi razumem zakaj ostajaš anonimna, mi je full žal za tisto negativno izkušnjo, ki si jo doživela pri aprilčicah. Je žal tako, da žleht in hinavski ljudje obstajajo in lahko na njih naletimo povsod. Eni pač ne znajo svoje življenje živeti odkrito in pošteno do drugih. Tako da tudi ne bom sploh komentirala posta tiste, ki si ne upa s svojim obrazom/nickom napisati posta, ampak se lažno izdaja za nekoga drugega, ker se s takim zlaganim človekom ne mislim ubadati.
Kako pa je šla tvoja MF? A bo limonina ali pomarančna cedevita?
Majcis, čestitke za uspešno opravljeno morfologijo, samo da je vse ok in da je
zdrav, to je itak najbolj pomembno! Upam, da se ti to z učkami hitro uredi, evo eno
za hitro pozdravljene učke.
Jelcy v prejšnji
sem delala polni delovnik vse do konca do porodniške. Tokrat pa sem žal na bolniški že od štarta in zgleda, da bom tudi še kar naprej. Sem bila v bolnici cel avgust zaradi krčev in krvavitve. Potem sem pa imela mirovanje in zdravila še cel september in oktober. Sicer sem zdaj ok, ampak vseeno dvomim, da bom šla še kaj delat. Tudi moja G pravi, da bom do konca doma. Tako da sta pri meni 1. in 2. nosečnost glede službe in bolniške ena popolno nasprotje od druge.
Jada sem se tudi jaz vprašala, kaj hodijo smetit v našo temo.....
In res je, da gre najbolj za užaljenost kot pa za kako hudo fizično trpljenje
Pa da ne bo kake pomote, po ritki je dobil samo takrat čas nazaj zaradi trme pri nepospravljanju, ni da je to na dnevnem redu (niti na mesečnem redu,
), da ne bo res katera verjela anonimni, iz posta katere zgleda kot da se dobesedno fizično znašam nad svojim otrokom (jao jao jao, za take komentarje kot je ta od ležne_anonimne)
Evo, to je to, vsem želim lepe praznike, lepo cartajte bušije še naprej!
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 28.10.2011 14:42:56 >