Popek se meni niti v 1.
ni izbočil (bi mi lahko še malo bolj zrastel buši pa bi po moje še vedno not ostal, je bilo še kar precej rezerve
). Trebuh sicer nisem imela nek extra large, čeprav "mali" je bil pa 4020 pa 56 cm ko je prilezel ven, tako da če je popek v prvo zdržal tole, me najbrž niti tokrat ne rabi skrbet
.
Bolj so me pa skrbele možne strije, ki so mi pa res zelo grde, pa jih tudi ni bilo.
Zdaj pa eni pravijo, da je to genetsko odvisno od tipa kože. Samo jaz sem pa opazila, da tam, kjer sem se mazala to je po trebuščku, jih ni bilo, dobila pa sem jih zadaj na križu (
), kjer se nisem mazala.
Uporabljala pa sem čisto preprosto kakavovo maslo iz lekarne - mi je bilo res všeč, njami tisti vonj, pa res naredi tak "filter" na koži, ki ostane še dlja časa, predvsem pa za rezliko od raznik eucerin in podobnih krem, je čisto naraven, brez nobenih dodanih kemikalij. Pa prehrana pravijo tudi, da naj bi vplivala, sir naj bi imel neke snovi, ki delujejo na elastičnost kože. Pa še druga hrana, samo se ne spomnem več kaj.
Anonimna ex aprilčica - hvala za tolažbo,
, ja recimo, da imajo dobro sposobnost koncentracije
. Dejmo gledat pozitivno na to, a ne...čeprav ga njegova vzgojiteljica ful kritizira, da ne sliši nič
. Samo če pa ga kaj zanima pa čisto takoj sliši
.
Ej! Fajn opravi jutri MF, lepo se naglej svojega
...predvsem pa, da se bo vse lepo videlo in da je vse ok in...kot mi je enkrat napisala ena kolegica: seveda ni važno kaj bo samo da bo pupa zdrava
...držim pestke, da ima tvoj aprilček prav! Da bo čimveč limonine cedevite v hiši...faca ta tvoj mali
.
Jassika čestitke za uspešno opravljeno MF in za
...no, končno so se začele tudi pupike
Evo eno
, da lažje zdržite v takem vremenu! Joj dež pa še mlaj, prava kombinacija za spat
.