IZVIRNO SPOROČILO: Tinchie
Dobro jutro,
mene še ne poznate, a vas spremljam že kar nekaj časa. Rok imam 24.03., (1.
, 0
).
Včeraj sem imela morfologijo. Vse super, kaže da bomo imeli punčko, ki tehta že 422g
. Kakšnih posebnih težav nimam, saj me le rastoči trebušček opozarja na to, da sem noseča. In pa seveda lakota
. Kaže da bo moja nosečnost potekala mirno, za razliko od same zanositve.
Čestitke tudi vsem za opravljene morfologije, drugim pa seveda še držim pesti!
Lep dan
Tinchie, dobrodošla!!

Lepo, da si se nam pridružila! Heheh, torej bo tudi pri vas punčka ... no, jaz itak z rezervo jemljem

Lepo, da se fajn počutiš ...
Evo, jaz pa čez 1,5 ure štartam za Domžale za h Strahovi za tisti pregled. Joj, da bi ja blo vse ok! Ma si ne predstavljam, da mi reče, da moram zdaj ležat. Ni šans, mam še tolk dela opravkov ... pa tud zarad tamale ne morm no ... Pa sej bo ok! Evo, zdaj skuham še čežano (bomo kar knedlne in čežano danes), potem na hitro pojem, se zrihtam in pičim ... Mogoče gre še mami z mano, odvisno, a jo bodo prej iz službe spustili ... Jaz pa še brez vinjete na avtu, tako da moram čist okoli po stari cesti ... pa saj sem navajena, grem vedno ... no, do Domžal sicer je ene vožnje, ampak bomo že
Aha, glede
buggy boarda za starejšega otroka sem se pa odločila, da vzamem kar od Fillikida, majo v nedeljo v BC spletno akcijo, je 30 % ceneje, tako da se že skor splača. Upam, da bo uporaben za našo Izabelo
Se tipkamo še kaj popoldne ....