writing-img

RE: Mariborčanke,21.del

clock-img

11.10.2011, 21:22

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ata je bil danes na punkciji in so mu dobrih 6 l vode ven sčrpali.user posted image user posted image user posted image Zaj pa je dosti boljše,pa jedo je.user posted image

Super novica user posted image

clock-img

11.10.2011, 21:23

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

in ste kaj pametnega kuple v H&M? jaz si moram it nujno par novih cunj kupit, predvsem hlače za službo, ker mi je vse preveliko user posted image

Jaz pa po kavbojke, sem one že možu vrnila.

Pa bundico za Nika, imajo kaj pametnega?

clock-img

11.10.2011, 21:24

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Grem pred tv,pa knjigo,pa spavanac!user posted image

Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.10.2011, 21:52

clock-img

botrca

pencil-img

14679

matcar super za atija, user posted image  user posted image user posted image

bambixxx to je tudi dobra novica user posted image user posted image user posted image ...shoping time...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.10.2011, 21:54

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer
saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinkouser posted image Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris

clock-img

11.10.2011, 21:55

clock-img

katy83

pencil-img

6488

joj moram povedat, da smo včeraj celo dobili po pošti te svete naloge za terapevtsko opremo in je dragi šel kar dvignit popoldne. Tako, da smo zdaj opremljeni z novo Airex blazino, valjem in žogo user posted image . Sma že tudi sprobala z malim včeraj malo telovadit (kljub bolezni) in je super! user posted image

user posted image user posted image user posted image Super! saj bo Bambi,boš vidla,kak bo hitro nadoknado.Držim pesti,da bodo čimboljši rezultati!

ooooooo, full fajnuser posted image

clock-img

11.10.2011, 21:58

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
bambixxx to je tudi dobra novica user posted image user posted image user posted image ...shoping time...user posted image

če hočem shoping time, moram najprej počakat na money time user posted image

clock-img

11.10.2011, 21:59

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Majakla, user posted image za Nika

Matcar, super za atija, pa še za vsak slučaj user posted image

Karmen, lep vikenduser posted image

clock-img

11.10.2011, 22:01

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

joj moram povedat, da smo včeraj celo dobili po pošti te svete naloge za terapevtsko opremo in je dragi šel kar dvignit popoldne. Tako, da smo zdaj opremljeni z novo Airex blazino, valjem in žogo user posted image . Sma že tudi sprobala z malim včeraj malo telovadit (kljub bolezni) in je super! user posted image

user posted image user posted image user posted image Super! saj bo Bambi,boš vidla,kak bo hitro nadoknado.Držim pesti,da bodo čimboljši rezultati!

ja res je fajn delat na ta pravi opremi. in FT ga/me je ful pohvalila danes, da od kar zdaj 1 teden bolj intenzivno delamo je že kar napredek user posted image

clock-img

11.10.2011, 22:01

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ja res je fajn delat na ta pravi opremi. in FT ga/me je ful pohvalila danes, da od kar zdaj 1 teden bolj intenzivno delamo je že kar napredek user posted image

super...sem zelo vesela za vasuser posted image

clock-img

11.10.2011, 22:02

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ata je bil danes na punkciji in so mu dobrih 6 l vode ven sčrpali.user posted image user posted image user posted image Zaj pa je dosti boljše,pa jedo je.user posted image

Super novica user posted image

podpis user posted image

clock-img

11.10.2011, 22:04

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

čer
saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinkouser posted image Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris

user posted image user posted image user posted image  še tukaj

clock-img

11.10.2011, 22:05

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

in ste kaj pametnega kuple v H&M? jaz si moram it nujno par novih cunj kupit, predvsem hlače za službo, ker mi je vse preveliko user posted image

kaj si nosla moževe kavbojke?

clock-img

11.10.2011, 22:07

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom?

clock-img

11.10.2011, 22:10

clock-img

katy83

pencil-img

6488

mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom?

pojma nimam
nam to dela ena tetka al pa sama naredim (za sebe), za druge ne upamuser posted image

clock-img

11.10.2011, 22:11

clock-img

majakla

pencil-img

6662

kaj si nosla moževe kavbojke?

Ja, nove si je kupil in sem takrat bila glih taka,
da so mi bile kot vlite, zdaj pa so že prevelike
in sem mu jih vrnila.
Te pa rabim nove.

clock-img

11.10.2011, 22:12

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jaz imam ful dobro šiviljo,
ampak je v Dvorjanah.

clock-img

11.10.2011, 22:14

clock-img

majakla

pencil-img

6662

čer

Podpis. Naj bo čimprej mimo.

Kaj je hudo, ime visoko vročino al ...?

Ej, nam so naredili bris takrat, pa je bil
negativen, pa je rekla, da se še ni razvilo,
ampak da je ziher škrlatinka - te pa bodi
pameten... je dobil neki ful močni AB, naj bi
bilo hudi za srček oz. nevarno, ampak meni
se ni nič grozno zdelo. Kaj te vem. user posted image

clock-img

11.10.2011, 22:18

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer

Podpis. Naj bo čimprej mimo.

Kaj je hudo, ime visoko vročino al ...?

Ej, nam so naredili bris takrat, pa je bil
negativen, pa je rekla, da se še ni razvilo,
ampak da je ziher škrlatinka - te pa bodi
pameten... je dobil neki ful močni AB, naj bi
bilo hudi za srček oz. nevarno, ampak meni
se ni nič grozno zdelo. Kaj te vem. user posted image

vročina niha od 38 do 39,4... na čase je ful bogi, pa full podočnjaki, spet drugič pa čisto ok...
...ja, nam je isto rekla...da še niso tipični znaki, ampak da je ziher škrlatinka...so pa imeli škrlatinko v vrtcu, tak fa čisto možnouser posted image

clock-img

11.10.2011, 22:19

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ampak je v Dvorjanah.

o, pri nasuser posted image user posted image

clock-img

11.10.2011, 22:20

clock-img

majakla

pencil-img

6662

ampak je v Dvorjanah.

o, pri nasuser posted image user posted image

Ja, pa jaz imam vse tam pri vas, hahahahaaa...

clock-img

11.10.2011, 22:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čer

Nam je ena pametna dohtarca lani pri A rekla, da ima škrlatinko. In seveda jaz njej, da je to skoraj nemogoče, da ima varjetno angino. Smo zahtevali bris in seveda ni imela škrlatinkeuser posted image

Ma kar govorijo, kar se jim zaljubiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.10.2011, 22:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz sem nosila vedno na Koroško.,nasproti optike...So hitri, prijazni, ne predragiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.10.2011, 22:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

če hočem shoping time, moram najprej počakat na money time user posted image

tudi to bo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.10.2011, 22:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem spat....mi že oči skup vleče, pa še ob 6.00 je treba vstat, ker ima A že ob pol osmih pevski zboruser posted image ...

bdw....jo je zakuhalo nekaj, upam, da ne bo hujšega...user posted image

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem