Ma meni je kar malo nerodno, ker sem ok
se pravi, viroze ipd. še ni prišlo do mene, no sm pa res bolj gajstne sorte, pa se me zato izogibajo
Gorga, super info za vozičke, ogledovanje in nakup tik pred zdajci. Jaz sem v fazi ogledovanja po netu; čim se kak model omeni, ga grem čekirat na net. Baje (slišala sem od sodelavca, kjer pričakujejo dojenčka novembra), da je voziček uporaben samo prvo leto, da potem, "vsi" kupijo kake zložljive "marele", ker so lažje, bolj vodljive in manj prostora zavzamejo?
No, vsekakor bom še malo pogledala.
Petkov NP je za mano, G sicer brez licence, je ugotovil vse b.p., PDP ostaja isti, beba je zdrava. Je bil partner zraven, se mu je smejalo, ko je videl "svoj" pridelek, ki je poskakoval ko kaka mala bolha. Pa brcal in mahal kot za stavo. Sem se začela smejat, pa je malega pretreslo kot žogico na fliperju
. Pa slikco nama je dal
Včeraj sem imela NS v LJ prodnišnici, na napotnico. Sem bila sama, ker partner ni mogel prit, pa itak je imel generalko že v petek. No, notri, v ambulanti je bil dr. Pušenjak in še ena dr., mislm da je rekla da se piše Senčar, no, se je učila na meni, pod mentorstvom dr. Pušenjaka; sem bila kar dolgo notri, bebo so premerili po dolgem in počez, pa reža, frekvenca srčka, obseg glave, kot nosu al kaj, v glavnem, ni da ni, pa še slikco so mi dali, na katerem že kaže lulčka
Vmes sem dr.Pušenjaka dodobra izprašala, na koncu pregleda mi je vse na čarunalu pokazal, cifre za verjetnost za DS ne vem, zapomnila sem si samo to, da imam tako verjetnost, kot 22-letnice (juhej, juhej), potem se je mahoma odločil še, da mi malo krvi vzamejo za ne vem kake kromosomske teste, rezultati pa pridejo na dom.
V glavnem, če strnem, imela bova zdravega sinka, sem pa v 12t2d, rok za PDP ostaja enak, tj. 25.4. (čeprav jaz menim, da bo vseeno 29.4., mi pa noben ne verjame, hehe). No, bomo vidli.
Po pregledu sem šla si kupit taprvo "nosečniško" oblekco kar v HM. V bistvu je dolga bombažna majica, eno številko večja (sem bolj suha in se buši čisto, čisto malo vidi), no, za neky časa bo, potem bo pa kar spalna srajca postala. Aja, pa dva večja modrca sm si ubodla, sem medtem postala prava MUUUukica. No, sej niso spet tok velik, za dobro cifro večje so. Kar se mene tiče, ni več treba da rastejo, mam rada male, ker rada na trebuhu spim. No, zadnje dni nekak med bokom in trebuhom, me joški ovirajo. Počasi so že manj boleči
Joj, nimam nobenih pametnih idej za ime
. Za punčko jih imam/va cel bataljon, za fantka pa
oh, to bo smeha še med našo družbo; se je moj zmer hecal z enim takim blesavim imenom, da ga bojo nakonc res tko klical :P
Slabosti; ja, zdej so večerne, ki se ne dajo odpravit s spancem. Pač, mal sm tečna, mal pa sitna, pa tut kar minejo, še posebej, če se malo zaposlim (ojoj, kok likanja mene čaka
).
V službi sem šefu danes končno povedala, da sem noseča in da pač delam samo do konca marca. Je bil vesel zame, čestital in vse, sem ga pa prosila za diskretnost. Ne želim še odgovarjat na določena neprimerna vprašanja in butaste opazke (a sta se fejst matrala npr.ta je RES butasta). Kaj koga klinc briga, nosečnost je intimne narave in mi sploh ni, da bi komurkoli karkoli razlagala. Bodo pa babe v službi ugotovile, ker sem imela služben izhod za NS in se vidi po štemplju dovolilnice, sam jo bom oddala šele konec tedna, da pridobim kak dan (za psihične priprave okol zasliševanja). Pri nas so same čveke in se VSE razve, še tist, kar sam o seb ne veš, pol izveš od drugih
Bedno tole, ampak jbg
Drugače nisva še nikomur povedala, okol naju veliko punc izgublja svoje pikice, pa sva malo vraževerna al kaj. Mam pa zdaj slikic tamalega za "cel" album, od tanajbolj male, ko še veš ne kaj točno gledaš, do one z lulčkom.
Punčke noseče, pridne bodte, pa pozdrawte se