Ja, povsod nekaj razsaja, pri nas v službi kreha in kiha že skoraj vsak tretji, pri frendih tudi pridno smrkajo... Mene zaenkrat še ni ujelo, ampak čutim da sem na meji. Za povrh pa me matrajo še te temperaturne razlike, suh nos in alergija na prah... Ampak se pridno filam s sadjem, vitamini, čajem in upam, da ostanem zdrava.
Tudi moje slabosti so dokončno vzele slovo, ponoči še kar naprej pridno hodim na wc (ampak verjetno tudi zato, ker res popijem ogromno tekočine in bi bilo čudno če ne bi hodila). Nehala sem izgubljat na teži, sicer imam še vedno dobre pol kile manj kot julija, ampak počutim se super in mislim, da bo zdaj počasi šlo gor. Meni so dojke res občutno "zrasle", so se pa v zadnjih 2 tednih malo umirile in tudi niso več tako občutljive. Bomo videli, kaj se bo z njimi dogajalo v prihodnjih tednih...
Križ (in še kaj drugega) me boli, če izpustim popoldanski sprehod oz. tisto uro in pol športanja, ki si jo vzamem vsaj trikrat v tednu. Potem prav čutim, da imam celo hrbtenico, križ in rame zategnjeno, vse mi poka, boli... Takrat pomaga, če naredim tako mini ogrevanje in potem vse sklepe temeljito raztegnem. Masaža sicer pomaga, ampak samo za prvo silo.
Midva sva se končno odločila glede pohištva v spalnici, en del bova dala delat, da bo prostor čim bolj izkoriščen, večina pa bo seveda iz Ikee.
Sobo imava namen zrihtat do sredine naslednjega meseca, decembra bi rada naročila voziček (oz. se pozanimala, koliko časa rabijo da ga dobijo, ker spomladi nočem trepetat ali bo prišel pravočasno ali ne). Garancija gor ali dol, jaz imam itak tako srečo, da mi stvari vedno crknejo takoj ko se garancija izteče. Pa mislim, da se mi kasneje, z velikim trebuhom, po možnosti sredi zime ne bo dalo po trgovinah hodit in iskat, sprobavat, se pregovarjat... Že tako ne maram šopinga
. Zagotovo bova kupila tudi košaro.
Arabella1
...kar se vozička tiče so me nekako kolegice so bolj prepičale do modela od maxi cosi mura 3, baje enostaven, lahek...
Tudi jaz imam v ožjem izboru Muro 3 oz. 4 - vendar to vsekakor ni lahek voziček!! Mura 4 ima 15kg, 3 pa mislim da kakšno kilo manj...
Ker bo mali/mala na začetku spala pri nama, bova otroško sobo rihtala kasneje, pač, ko bo čas, da pikec spi v svoji sobi. Verjetno se bova po prenovi spalnice raje lotila še kuhinje in dnevne sobe.
Lupinico, slinge in črpalko bom dobila od prijateljic, previjalno pa bom jaz imela kar na pralnem stroju v kopalnici. Se mi zdi najbolj praktično, pa tudi moji mami se je ta način super obnesel. Takrat je moj oči naredil podlago, ki se je lepo fiksirala na pralni stroj in ob steno, pa je bilo baje prav super in praktično.

(Mami pa je podlago potem še dolgo uporabljala za likanje...

)