IZVIRNO SPOROČILO: akva
Pozdravljene
!
Danes pa smo še mi imeli NS, joj sem že pozabila, kako je to luštno! V glavnem vse ok, bebek dela kozolce, tako da ga je G komaj ujel in izmeril. Mene pa sploh ni motilo, da je 10 minut trajalo, preden je G izmeril, tako sem se dodobra nagledala teh malih rokic pa nogic...
Držim pesti še za druge, predvsem da vam čas do NS čimhitreje mine! Drugo mora itak biti vse ok!!
....
Aaa?
Zdele se bom spet čudila, ampak nisem vedela, da so v tej "velikosti" že možni kozolci
Moj

me je včer zvečer kar precej namatral, pomoje je moj trebuh uporabil namesto trampolina, še dolgo zatem, ko sem se (predčasno) ulegla, je razgrajal.
Tak čudn občutek je, ko da bi imela črvičenje al kaj, sej sploh ne znam povedat, ko je zame vse t(k)o novo. Pa točno vem/čutim, kje leži
uf, jutr mam NP, pa mi je G že zadnjič obljubil, da bo naredu en hitri pregled kokr za nuhalno, sam nima pa licence, mogoče dobim celo kako novo slikco

.
Neverthleless, itak imam ono pravo NS drug teden

.
Mal me mika ona blazina za dojenje, pomoje bo tut tko uporabna, ker že zdaj namesto običajnega povštra uporabljam en povšter-tulec
Nespečnost me sicer ne muči, občasno pa imam rahel spanec, kot bi samo mižala al kaj, ampak tega je zelo, zelo malo.
Trebušček me tišči, nosim samo one hlače, ki so mi bile včasih preširoke; ozke me tiščijo, posebno kavbojke. Uh, najrajš bi bila kar v trenirki cel čas