IZVIRNO SPOROČILO: nusi
tulpek - očitno si že "starejša" rrjevka
, glede na število objav (al pa ful klepetava), samo jaz te ne poznam.
Mah je bošl, ker mi moj sploh ne pusti tamalga dvignt in ga on dviguje, ampak bomo vidl kako bo spet čez teden, verjetno sem se res mal prekurla, pa bo že bolje. Tamal ma 12 kil in res ni lahek za 100x na dan dvignt
.
Uh, ne toliko stara kot klepetava

prijavila sem se malo pred 1. nosečnostjo. decembra 2008. Večinoma sem čvekala na naši temi, do konca nosečnosti smo načvekale 4 dele, tak da si lahko predstavljaš, da se bile res čveke. še zdaj čvekamo na zasebnem forumu.
Naš še nima toliko, pa je star malo več kot 2 leti... noče jest

no, saj trenutno boljše, da nima že kakšnih 15 kil...
Hartana smo tudi mi gledali, pa me je zmotila teža, ker je res zelo težek.
Ankica, meni se zdi pa popolnoma neodgovorno dati 6 mesečnega otroka v avtosedež, ki gleda naprej, drugo so tisti sedeži 0-18, ki so obrnjeni kot lupinica in so varni. Otrok pri 6. mesecih še nima dovolj trdnih vratnih mišic in če pride do manjšega trka, se mu vrat prelomi. Veliko je napisanega na RR in tudi video posnetki so gor in za veliko tistih, ki so pisale, da svojih 4 mesečnikov ne spravijo v lupinico so ugotovili, da jih narobe pripenjajo oz, nimajo česa prav nastavljenega. Sicer pa mora biti res velik, da pri 6 m ne gre več v lupinico. Naš je bil not do 9 m, je bilo poletje in zato šel v avtosedež, ker je zelo švical. Vem, kako mora bit glava, je gor narisano, se pa naša lupinica nastavi po višini oz. naklon in naramnice so nastavljive. Sicer pa nikjer nisem pisala o 17 mesečnem v lupinici

gre pa naš po širini še vedno noter, samo po dolžini pa res ne. Glede nogic.... merilo je samo glava, boljše da mu vrat zlomi ali nogice????