IZVIRNO SPOROČILO: Hinata
...
Zdaj sem vstopila v 14. teden in se na nuhalno nisem naročila....mi je prav malo žal, ko vidim kako lepo slikco je dobila ursap :) Pa še dobro bi bilo vedeti, če je še vedno vse v redu s plodom.....zadnje čase me kar malo skrbi, saj sama ne morem zagotovo vedeti, če se še vedno dobro razvija......
Hotela sem vprašati, če katera že čuti vrh maternice nad simfizo in v katerem tednu jo je zatipala....saj naj bi se maternica po 12. tednu dvignila nad simfizo.....no jaz v 14. tednu nič ne čutim. Dojke pa so se čisto malo povečale, skoraj neopazno. In vse to me malce bega
Upam da bom v naslednjih tednih začutila kakšne spremembe.....ooo, tiste, ki že čutite brcike....res lepo....jaz bi tud :D
...
eh, itak, da je vse v redu
če pa te črviči kak dvom(ček), pa imaš še čas za trojni in četverni hormon.test
Aa? Vrh na čem? Kako pa to zgleda, mislm, po čem to veš?
ojojoj, zdele sm poguglala
ma kaj pa vem, verjetno je vse ok in b.p.

nimam šiviljskega metra pr rok
sem se sama pri sebi čudila, ko je nekatere skrbelo par tednov nazaj kako je z otročkom; no, od NS pred 14 dnevi do danes mi je kar malo čudno, ker ni nič - posebnega

in sem ravno razmišljala kako bi bilo fajn spet vidt

in pa slišat njegov srček. Bom morala kar lepo počakati še dobrih 14 dni, pa saj bo minilo ko kex
Je Gorga opisovala brcike (itak, da je par tednov pred mano, pa še dvojčke ima

) no in včer zvečer ko sem imela roko na trebuhu, se mi je kr zdelo, da jaz pa tudi mam že brcike

sam od znotraj ni nič čutiti, z roko pa...pa še kostanj sem prej jedla, hehehe

kaj mi psiha dela, ojojoj, črevesje zamenjujem z brcikami
Ma bo treba še malo počakati, bi rekla
Imejte lep dan