Hojla so
jaz sem v redu, edin občasno me po dva dni skupaj "boli" trebuh - kot da bi mi znotraj trebuha napihovali balon in potem zateguje; občutek je pa tak, kot da me bo zdej zdej razneslo (kot da bi se fuuuuul najedla pice, čez pa spila vsaj liter mehurjev), tko da sm tečkana, še posebej proti večeru, ko se zategovanje stopnjuje.
NP imam v pon., takoj za obiskom zobarja. Sem ful paranoična kar se zob in oči tiče, tko da bom še bolj težila zdr., kot sem do sedaj (vsakoletni servisi).
Tokse nisem prebolela (v mat.knjižici ni nič napisano, sem pa tel.preverila pri G), pa požrem vsako leto vsaj pol kile svinjarije (boljš svinjarija, kt pol antibiotiki
); ma se tudi ne obremenjujem preveč; če je do zdej nisem fasala, je pa tut zdej ne bom. Za zihr pa operem sadje/zelenjavo malo temeljiteje kot prej, pa rajš ena voda več, kot manj. Pršut (spet) jem, v I.trimesečju ga nisem, plesnivih zadev ne jem, surovega mesa tudi ne. Prej, v I.trim. sem še veselo nažigala mozzarello, ampak je itak bila industrializirana, ni bila neka domačica.
Trebuh enkat imam, pol mi pa spet izgine, je kot žmigavc
, večinoma pa se mi proti večeru le naredi, al otrdi, kot ve pravite. Kako sploh veste, kdaj vam trebuh otrdi? Jst sm mela trebuh trd (mišice, nič špeha) že od prej, milsm, skos sm bla sikspek, od kar vem zase; no, sej se pa zato več na riti in stegnih nabira
Sestra pravi, da mam "ogromen" trebuh, drugi pa, da ga sploh nimam
Mal mi narobe hodijo povečane joške, mam rada male breskvice, no, zdej so kar konkretno št.večje, kaj šele bo
Telovadim nič kaj, razen sprehodov s psom, ampak prej sm bla bolj športašica, vsak dan na kolesu, al pa vsaj na sobnem, zdej pa lepo po penzijonersko, ma saj mi tudi razen sprehodov, nič ne paše. Še najrajš ležim in božam bušija
Masiranje presredka; jaz še nič ne delam v to smer, sm mal razmišljala, ampak po opisu masiranja sodeč ne vem, če bom to delala
če bi bilo kako stat.dokazano al pa kej, da bi zares delovalo, ajde, pol bi, ko pa je tko na odprto še vse...je pa dost drugega za počet
Vsem novim sonosečkam
, dobrodošle
madonca, bo aprila gneča