Uh, ste se razpisala in veliko se vas je oglasilo
Gorga, mogoče se nisva dobro razumeli, ker preko neta se ne da vse jasno povedat oz tako kot misliš. Js nisem mislila s hujšanjem v tem smislu, da zelo omejiš hrano in stradaš, ampak ješ samo malo manj ali ravno točno in potem lahko z dojenjem lepo izgubiš nekaj kil. Sem pa imela v mislih eno, ki je dojila in zato dobesedno jedla za dva in hkrati jamrala, kak da ne shujša
in da dokler bo dojila, bo fejst jedla... tak pa res ne gre in toliko se pa tudi ne rabi, ker kar je preveč, se nalaga. No, tudi po dojenju ji ni šlo dol. In glede mleka... ta res ni redilen, kaj pa siri, smetane, kruh, namazi in praktično vse, kar kupiš predelanega ima noter mleko ali pa piše, da lahko vsebuje.... tak da moraš čist spremenit prehrano, in ker ni tako dobro ješ točno toliko, da nisi lačen in lepo shujšaš. Prej se je pa seveda težko upret vsem sladkarijam, na katere sem nora, dodajanjem smetane v omake, siru..... Sem pa šla na dieto po 4. mesecih, tak da ni bilo samo od dojenja.
Vanilija, te manjkajoče rezulate boš izvedela na naslednjem pregledu, ker jih ne dobiš takoj v 1 uri. Sploh če tam nimajo velikega laboratorija in morajo kri poslat drugam, pri nas pošljejo v celje in dobijo potem nazaj rezultate, seveda samo za zahtevne preiskave (krva skupina, sifilis, toksoplazmoza in mogoče še kaj). Če bi bilo kaj narobe (sveža okužba), bi te pa že poklicali.
Presredek.... ne verjamem, da pomaga, ene ne mažejo in niso rezane, druge kontra. Se pa priporoča proti koncu, pa se ne spomnim, zakaj je tako. Če ne najdeš kje na netu, vprašaj G če lahko že sedaj. V glavnem, meni ni pomagalo. Ni pa odvisno samo od babice in poslušanja navodil, ker če otrok ne more skoz, ne more. Moj je imel celo veliko buško zaradi tega na glavi, ker se je tam zataknil, ko so mi prerezali je pa končno skočil ven.
Vanilija, ko si js umivam zobe, komaj zdržim, da ne bruham, no včasih mi ne uspe
upam, da se nama težave kmalu popravijo. Mi je umivanje zob nočna mora, kakor pridem s ščetko do zadnjih zob se mi dviguje.
1. april, ko ti bo otrdel, boš vedela
ampak to ne traja dolgo, nekaj sekund se mi zdi, morda 10, pa popusti in spet otrdi... Ni konstantno trd. Je pa to kot nek krč, pripravljanje maternice na porod, rečejo tudi lažni popadki. Ni trd prav trebuh, trebušne mišice, ampak maternica. Telovadim pa js tudi nič, ker sem že brez tega čist zmatrana. Kak sprehod in to je to.
Gorga, vid se lahko poslabša nasplošno zaradi nosečnosti in poroda, ne vem zakaj, ampak meni se je malo. Seveda pa ne morem vedet, kako bi bilo sicer, mogoče bi se mi tudi
Pač splošno mnenje, sem tudi G vprašala in mi je potrdil.
Skarjice, s strinjam glede masaže bradavic
. Mislim pa da večinoma lahko dela, samo slikat ne sme in mogoče kakšna zdravila vstavljat. Saj poveš tam.