IZVIRNO SPOROČILO: _vanilija_
Jst ne vem kaj bi rekla....
Jst še vedno razmišljam ali , ... To je posebaj zanimivo za tiste ki bomo prvič rodile.
hja, jst tudi še ne vem, al bi vzela epiduralno al ne; k igel se na smrt bojim (hehe, na akupunkturi sem bla prvih 10 obiskov čist trda od strahu, no, sam pol se pa kr navadiš al kaj

), sam epiduralna je pa debelejša konkretna igletina, napram akupunkturni.
V LJ skor ne bi hotla it (razen, če se bo vse odvijalo s svetlobno hitrostjo), ne glede na njihovo opremljenost; jaz velik dam na oseben pristop, ne maram bit številka 63.548, sm kar rada ime in priimek. Pa da se me
ne obravnava, kt da me ni v prostoru, al pa da nisem opravilno sposobna

.
Pa da se brez moje izrecne privolitve ne zabada, reže, prepikuje, pumpa, vleče karkoli iz mojega telesa, niti da se noben ne meče po men
Ne pravim, da se vse to dogaja v LJ P, sam nekak mam res en predsodek al kaj, pred LJ P. Da se mi prej vse pove, ne pa neky na pol, al pa še to ne; "tja pejte, pa tm počakite"
Pa itak, da me je poroda na smrt strah, mislm, koga pa ni strah? Ne maram prepričevanja v stilu" guspa, pa sej to pa ni nič, še vse so rodile " ipd. puhlice
Mam dobre izkušnje z jeseniško bolnišnico, partner ravnotako; upam samo, da so tut v jeseniški P taki, kt so v bolnišnici. Tm si ime in priimek, pa še vse ti razložijo, kaj, zakaj in kako. Pač, je manjša, pa manjši naval al kaj.
Aprila nas bo pa velik rodilo, tko da....se oziram po kaki drugih P
če mi bojo pa ponudli/vprašali za EA, jo bom pa verjetno vzela
da se ne bom na konc koncev že pr vratarju ZD drla, dejte me na CR, takoj zdejle, tale hip