Dobro jutro, prelepe
! No, zdej je v bistvu že kr dober dan
.
Ok, tkole: vsem nosečkam, ki bi morale biti ali it v bolniško, želim da vam to uspe, ker je totalno neodgovorno in grdo, da ti to skenslajo, ker mislijo "ah, sej hodi lahko, roke ma tud, glavo tud... Dobra je. Naj kar dela"
Mislim, totalno nezaslišano! Se mi zdi, da nas sploh ne poslušajo dohtarji in nam ne verjamejo, da imamo nekatere res res res probleme
. Tole zdravstvo v Sloveniji je resnično fuč.
Ok, mi štartamo počasi v 19. teden
. Jeeeeeej!
Čas pa kar beži in beži, še malo pa bo april tukaj in bomo vse polno zaposlene z našimi
.
V glavnem, samo tako iz firbca pa za informacijo. Zanima me: kakšen teden me že bolijo jajčniki. Filing je v bistvu tak kot, da bi bila pred/med M. Sama predvidevam, da to verjetno ni nič kaj takega, da se pač maternica in vse ostalo notr razteza in širi in je verjetno to posledica bolečin. Bolečina ni nevem kako huda, ampak me pa boli, ja. Kaj mislite druge?
NP imam sicer 6.12.2011 pa bom takrat verjetno mal mojo G vprašala. Verjetno bom imela takrat tud MF. Komaj čakam, da ga spet malo vidim, kolk je zrastu
. Mogoče mi bo pa še celo pomahal pa rekel: "hej mami, tukaj sem!"
Aja, pa mogoče katera katero pozna, da bi pa mogoče prodajala napravico AngelSound, dobro ohranjeno? Sem gledala po Bolhi pa moraš biti prijavljen, če se hočeš povezati z ponudnikom, gledala sem po FBju pa spraševala pa tudi nobenega odgovora od nikogar
. Res res res bi jo rada kupila in imela. Če ima mogoče katera kakšno informacijo glede te napravice, bi bila zelo vesela, da bi mi jo posredovala
.
Ok, na Gorenjskem imamo prečudovito in sončno vreme, tko da gremo veeeeen in na martinčkanje, vsem ostalim pa želim veliko, veliko, veliko božanja bušijev in crkljanja