faq, men se vrti od vseh teh kofetov
amapk, sej so bli brezkofeinski ane
Mal sm še "užaljena" od reakcij na mojo nosečnost (no way, pa sej si ja stara **** biljon let, a taki sploh še sexate
, sm mislila, da nau nič ipd. nebuloze) daljnega sorodstva. Par debilizmov bom verjetno še deležna v prihodnosti
keeeeeer, čestitam je reeeees tko težko na prvo žogo rečt
Sem v soboto, po sili razmer, na hitrico prečesala H&M na Rudniku - beda od bede; šara od šare, plastika od plastike
. No, pol pa mi prjatlca pove, da je tm, na otroškem oddelku (kamor do zdej itak da nisem nkol gledala) pa bojda dosti izbire za nosečnice, da majo celo nosečniška oblačila. No, pa glih tja nisem pogledala
Sta mi samo še dva para hlač za v službo prav in ju guslam non-stop z vedno istim zg.delom in bluzo. Pa ne morem več, pa ne morem v pajkicah v službo priletet
čeprav bi najrajš kr v trenirki, no al pa vsaj v kavbojkah, kar pa tudi odpade.
Pišuka, kje so zdej vse tiste ohlapne majčke za bolj okrogle? K so že vsaj tri leta moderne, prej sm jih skos videvala v vsaki zakotni štacuni, zdej je pa kr naenkrat vse ozko in oprijeto?
Porkafix
aja, jst sm okej, tamal še nič ne brca, mi pa raste buši - počas pa zanesljiv, al kako že prawjo
pa dlesni mi krvavijo, zobarca pravi, da je vse ok, čistim z ročno+Sonicare, zvečer še ponitkam, z medzobno, pa še zmer no. Sm si kupila ustno vodo od dr.Vogela za razredčit z vodo in zdej še to šprudlam. Se mi zdi da je malo boljše, ampka v končni fazi zgleda, kot da si vsak večer zob izpulim