Ma ja tile komentatorji so iz bolj hribovskih krajev, kjer si pri 30+ odpisan in za ožent in za rodit.
Jaz sem se zavestno odločila za otroka malo kasneje, partner je tudi mlajši, se mi zdi, da sem morala sama "odrasti", itak pa je bil prepogoj da sva zaposlena za nedol.čas in rešen vsaj za silo stan.problem (da nisva doma na grbi staršev), pa da ozreliva v glavi. Pač, eni majo to prej urejeno, eni pa mal kasneje.
Hvala bogu, da nekateri pri 20+ vejo, kaj hočejo, moje takratne želje so se taaaaako zelo razlikovale od sedanjih, da ni za povedat; mi gre kar na smeh, ko se spomnim
sem pa tudi fit, tako da sploh ne dvomim, da bo vse b.p. Včasih se mi zdi, da bom kar znorela, ko imam občutek sodčka, ki bo zdele, zdele eksplodiral od napihnjenosti, pa vidim, da je moja nosečnost pis of kejk, napram težavam, ki pestijo nekatere tule
Se nimam kej pritoževat, res
IZVIRNO SPOROČILO: Gorga
...božanja trebuha,...
...
Božanje trebuha, če imate krče maternice je prepovedano. V bolnici sta bile v sobi z mano dve punci, ki sta imeli krče. Pili sta Magnesol in počivali. Kontrolirali so ju samo s CTG-jem. UZ so jima naredili samo 1x, ker tudi s tisto ročko nočejo dražiti maternice.
Spasmex sem dobivala v bolnici proti bolečinam in to direktno v žilo. Kaj več pa ne vem o tem.
....
Včerajšni lov na ploščice za kopalnico pa je bil tudi kar uspešen. Mislim, da sva skoraj že 100% katere bova vzela. Čakam samo še na izris, da vidim v 3D. Sem pa prišla nazaj ful izmučena. Od ostalih stvari za novi domek pa moramo samo še kavč sprobati v živo. Ostalo bom samo še po netu iskala
.
Lep dan vsem še naprej!
Tole s krči - mene včasih malo črviči, ne morem rečt da mam prav krče (kot pri menstri), je pa vsekakor neprijeten filing, ampak meni dejansko pomaga/odleže, če malo pobožam bušija. Menim pa, da pri meni ne gre za krče, tako da verjetno tiste, ki jih imate pa: NE BOŽAT
Gorga, zoprno tole, da niti po lastnega otroka v vrtec ne moreš
Verjamem, da je kar izziv zoorganizirat vse tako, da teče za sproti. Pa izbira kavča

ojoj, skor rajši bi šla kupovat kopalke, bi bila manjša muka
Berem, da izbirata ploščice za kopalnico? Midva s partnerjem tudi (obnavlja se 60+let stara hiša) in se mdr. tudi ozirava po ploščicah. Merkur, OBI ipd. nimajo nič, bo zgleda treba kej specializiranega obiskat (btw, iščeva ploščice v barvi bele kave ampak morajo biti take, da se odpadli lasje ipd. ne vidijo iz vesolja).
Sem vesela vsakršnega namiga

še posebej če je štacuna iz LJ in njene okolice
hmmm, aja, včeraj je bil resnično naporen dan, prav pasji (sem s pogriženima psicama letala po vet.kliniki), na koncu večera (ko sem se po prihodu domov malo ulegla) sem menda prvič začutila brcike? A je to sploh možno v 17t4d? Pa niti ne vem, če so bile brcike, ker je bilo, kot bi me nekdo od znotraj frcal - in to kar konkretno? Nisem imela nobenih občutkov metuljčkov, mehurčkov, vibriranja ipd., so bile kar konkretne focke (ene 5,6 sm jih naštela). Ne vem, al so od tamalga brcača, al je pa črevo imelo par-minutni čačača
No, kakorkoli, jst sm ok, za brcike se bo pa slej al prej tudi pokazalo