Tudi meni je bilo najbolš, ko je bilo vse na enem koncu, saj sem ponavadi prebrala še druge teme, od nosečk, ki so malo pred ali pa za mano, da vidim, kaj se njim dogaja. Na zasebni forum sem se sicer prijavila, ampak se nisem še nič oglasila...občasno malo preberem....pa mi je tisti forum veliko bolj nepraktičen kot RR. Mogoče je za kakšno temo res boljše, da se razpiše v posebni temi, da se lahko bolj razpiše....npr. trenutno me kar zanimajo izkušnje o pralnih pleničkah, ki bi bila lahko svoja tema...za sproti mi je pa čisto fajn na RR. Malo pa smo verjetno tudi potihnile, ker se bolj malo novega v zvezi z nosečnostjo dogaja :)
Jaz se počutim kar v redu, ponoči se še vedno dosti premetavam zaradi bolečin v kolkih, včasih je bolje, včasih slabše....se je treba pač sprijaznit s tem :)
Všeč mi je, da mali dosti brca in se premika...zelo rada opazujem trebuh, ker se kar lepo ponavadi vidi te premike. Trebušček se vztrajno veča....meni se zdi, da je že velik, drugi mi pa pravijo, da niti ni....hehe, pač nisem navajena žogice pred seboj :)
Še vedno obžalujem, da me moj ni še nikoli slikal s trebuščkom (je malo len očitno :) ), saj bi bilo res fajn vidit kako napreduje po tednih....zato pa sem se zadnjič kar sama malo poslikala. Samo bi rajši imela malo lepše slike, v stilu tistih profesionalnih :)
Moj apetit je za moje pojme prevelik...bi ves čas nekaj jedla in samo iščem po kuhinji, kaj bom jedla. Očitno večja maternica prav nič ne ovira mojega želodca, še preveč not spravim :) Zadnje čase jem na 2 uri, kar težko počakam več....ali pa se mi včasih zdi, da sploh ne zaključim obroka....kar vsako urco nekaj prigriznem....sem ves čas preblizu kuhinje očitno in samo na hrano mislim
Naslednji teden bom imela pregled in UZ, upam, da bo razkril spol. No, glavni namen bo sicer preveriti rast, ampak mene ne skrbi, da bi bil premajhen, kvečjemu prevelik....je verjetno lažje malo manjši paketek ven spravit kot večjega
No ja, saj mislim, da čisto v redu raste, trebušček raste, teža pa tudi, apetita imam tako ali tako veliko :)
Drugače bi se pa mogoče res proti koncu nosečnosti ali kadarkoli pač, dodale na fb, mogoče bomo pa lahko kakšna nova prijateljstva spletle tudi v živo in se kdaj srečale z otročki. Še par mesecev....jaz bi kar naprej prevrtela čas :)
Upam, da se tudi ostale malo razpišete....kjerkoli...bom verjetno vse prečekirala :)