IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1
Celia gre se za tvoje zdravje in zdravje tvojega
bodi sitna tečna
, pojdi v kranj, če bo treba, te bodo peljali v ljubljano z rešilcem, kot ti je Tinkara napisala ni se za hecat!
Arabella1 saj sem bla tečna... res. pa pol še malo huda, glede na to, kakšne odgovore so mi dajali. ampak.. potem sem šla takoj ob 3h v lekarno,nabavit stvari za v torbo za porodnišnico, ker itak še nisem mela nič pripravljeno... kdo bi si mislil, da bom rabla dva meseca prej.. no, pa se je vse skupaj kar malo umirilo.
Otroka lepo čutim, krči so se tudi umirili, angelsound mam doma, se poslušamo... je ok. Nočem nekaj paničarit, ker mam občutek da za vsak (ne bom rekla kaj...

) kličem dol.. je pa res, da so bli full neprijazni v LJ.... mam pa to srečo, da bom v kakšnem nujnem primeru res hitro lahko v lj.. mam pol ure do tam... do kranja malo več.. samo, če ne bo kaj zelo narobe, bom mela dovolj časa da pridem tudi do tja.
Sej vem da se vem mogoče čudno sliši.. ker se nisem šla pokazat... ampak sem postala tak optimist, ker mam za sabo 3 splave in se nočem nekaj preveč obremenjevat... pa se spet čudno sliši, ane? ampak sem se že toliko presekirala zaradi vsega in delala paniko zaradi malih stvari, da že res ne vem več kdo je pri zdravi pameti včasih..
Moja sestra mi je rekla (ma že 3 otroke) naj se grem pokazat, ampak da ni nujno, da je kaj narobe, lahko da so tudi čisto običajni krči...
sem pa potem zvečer, ravno od moje sestre zvedela še eno novico....
rodila je njena znanka, ki je bila noseča za dvojčke.. ampak, ob prihodu v KR porodnišnico, so ji rekli "gospa, vi imate trojčke" in je rodila tri zdrave

!!!!!! Dve deklici in enega dečka... starša pa tako v šoku, da baje še imen nista dala.. niti dvema, za katera sta že prej vedela.. mislim....
no, in ta gospa je hodila k isti ginekologinji, kot jaz... upam, da ne bom tudi pri meni še kakega presenečenja v porodnišnici...