No, pa sm zaključila z MŠ v P LJ
Je bilo zanimivo, razen pač predavanj fizioterapije, zobarja sm lepo preskočila
, en veeeeeelik, gromozanski minus si pa zasluži(jo) - so bile kar 3 - pediatrinje, natančneje, dve sta bile iz Infekcijske klinike in sicer, za del o cepljenjih
. Pa sm mislila, da sam samo jst proti cepljenju (kar vseh in za vse po vrsti), ma so bili dedci drugih nosečnic bolj popadljivi
.
Včasih so dojenčke cepili šele okol 6 oz. 9m po rojstvu, danes ga napadejo že 10min po rojstvu (ok, res mu dajo "samo" injekcijo vitamina K), oz. s 3m je že v 1.odmerku.
ma že obveznih cepljenj je fuuuul, dodatnh je pa še dodaten bataljon (9). Ajde, ne rečem, cepiš otročka una obvezna cepljenja, AMPAK šele pri 6 oz 9 mesecih starosti, ne pa revčka že pri 3 čisto napikaš
Nimajo dohtarji blage veze, kaj pomeni (pre)zgodnje cepljenje na pojav avtoimunih bolezni oz. bolezni tipa Alzheimer ipd. v kasnejših letih.
Oni zagovarjajo trditev, da to pa že ni povezano, da ni dokazov, raziskav, ki bi to potrjevale...
my ass
tut tobačni lobij je vrsto let trdil, da kajenje nima vpliva na nastanek (pljučnega) raka pri kadilcih
uf, sm se kr razpištolila
drgač pa, je moj
obrnjen malo tako, malo drugače, večino časa je pa menda res obrnjen proti zemlji, no, vsaj pošrek v trebuhu je; nogice ima nekje pri mojih desnih rebrih, s katerimi me vsak dan fejst zbrca; ne razumem, od kje razbojniku taka moč, da me prov boli tole brcanje, pa sm šele v 31t.
Pa strašno rad kolca, pravi Kolcamož je; najmanj trikrat dnevno se mu tudi po 10 min kolca? Pjandurca mala
, se naliva s plodovnico
V glavnem, v sob.sem šla v Tosamino štacunco po bombaž.opremo (plenice, blazinice, vložki, pa tak jajc), tko da mi zdej manjkajo sam še škarjice, krtačka in glavniček.
pa otr.posteljnina
; ampak bom že, če drgač ne, se zapeljem tja na Dobrovo, sem itak na unem koncu večkrat
pa zdej tut končno vem, kako bajta navzven zgleda
jaz si namreč ogledujem s prsti, ne očmi
pa voziček
ampak za tega je še cajt.
Aja, kaj me je pa res presenetilo v MŠ, je bilo pa to, ko so rekli, da duda za dojenčka SPLOH ni primerna. Okej, morda od 2. meseca starosti dalje. da prej je pa total BZ.
Ahmmm, kaj je še BZ
aja, stekleničke
, da kok je pa to šele BZ, ker naj bi itak dojil (seveda tiste, ki to želijo in čigar malčki se želijo dojit, ob hkratnem pogoju okej jošk - kr se bradavic tiče). Smo si pogledal filmček, kjer je slatko malo (staro par dni!!!) pilo mlekca iz plastičnega mini kozarčka (!!!), sej je bil kozarčič majhen, na nivoju štamperlčka, pa mal se mu ga je zožalo, da je lažje pil. Kaj mi je bil luškan, kako je pijuckal oni mlek po mini požirčičih. Je bil podprt, da je bil lepo pokonci (verjetno ga je za telo držala mamica), oči mu je držal glavico, z drugo roko pa je pristavil oni frakeljček.
No, jaz svojemu ne bom ponujala glaža, je pa menda zelo primerna tudi žlička - namesto kozarčka.
Eno stekleničko sem dobila, tak da zaenkrat jih več ne mislim kupovat, dud ravnotako ne. Vsaj v štartu (na zalogo) ne.
Jaaaaa, pa globoka košara naj bi bila tudi BZ za tiste, ki bomo rodile konec aprila (ma ja, itaq, da je ful odvisno od vremena) . So povedali že prec na začetku predavanj (prva al druga ura semizdi). Pol sm pa gledala kake so kej cene športnih delov vozičkov (nekak se palim na Baby Boom tri kolesnika, pa še v Getza ga lah jedva zbašem), pa je razlika tok mala - dobrih 60E - da je pol čist vseeno, če vzamem komplet šare in mam polega šp.dela, košare, zimske vreče, lupinice, dežne prevleke, komarnika, še uno torbo.
Tko da....sm zgleda obsojena na šaro
Uff, pa dve gromozanski vreči cunjic sem dobila, ijeeeee večinoma bele barve, se bo vse na 90st. opralo, brez likanja. Upam
Likanja namreč NE maram. Sušilca pa nimava