Pozdravljene,
Caelia Tole s cimrami je lahko ful zadetek v pozitivno in obratno, ko sem bla jaz v bolnici mi je tudi šlo na živce, ker so se menjavale in je kakšna bla prau tečna...vem, da nosečke s kupom problemov ni ravno najlažje prenašat...in tudi njim ni ravno lepo...samo jaz sem tam bla res malo brezveze (počivanje), tko da mi ves ta stres iz druge strani ni nič kaj pasal. Upam, da se tole čimprej reši...seveda v pozitivno smer, pa karkoli že bo!
Misija nemogoče - nakup popolnega vozička - ga ni! Tole je moja ugotovitev
. Midva sva jo zaključila ta vikend, ker sem že sanjala tole odločanje. Pol leta sem bla prepričana da bom kupila enega...in na koncu sem v enem dnevu naročila drugega
....v glavnem res je, idealnega vozička na splošno ni - moreš sam napisat svoje prioritete in zahteve. Začneš s tem ali hočeš trikolesnika ali štiri, kakšne gume, kakšna teža, če cel ''''sistem'''' (se pravi še košara+lupinca) ali kaj od tega neboš kupoval oz posebej kombiniral, seveda pred vsem pride cena, potem teža, in nekje na koncu vsega tega seznama še izgled. Če jaz karikiram...cel čas sem mislila, da bom kupla recimo nek ''''srednji razred'''' -trikolesnik, lahek, sistem (košara+lupinca). Potem sva šla na drugič na ogled in mi je deloval ful plastičen (glede, da je trikolesnik z namenom tudi tega, da bo vozen po vseh terenih)...plastična kolesa seveda ne pridejo v upoštev, je pa imel samo 9kg! Ok, našla drugo možnost...recimo mu ''''punto'''' (amm..naj kakšna ne zameri - ni z namenom slabšalnice firme). Za manj dnarja cel sistem, napihljive gume, in še vedno trikolesnik, ca. 9,5kg -juppii...(amm...cena fuuull nižja od vse ostale ponudbe..zakaj??!
nova stvar na Slo tržišču, nič izkušenj, malo čudni (''''češki'''') sistem pritrjevanja in menjave stvari, sicer pa 2 leti garancije in ful lepi dizajni). Potem, pa v primerjavi s prejšnjo izbiro - lupinca brez nastavljanja višene pasu, materialni noter bolj plastični (poleti kuhanje
itditd...) Ok, tudi ta možnost OPUŠČENA! in gremo od začetka...vozička, trikolesnika v sistemu, pa še lahkega ...ga NI!...Ker je v baby centru akcija za 20 let...sva skombinirala in kupla voziček (dražji od prejšnjega celega sistema)+lupinco...tokrat gre za ''''bmw-ja'''', ki je težji in barva bolj monotona- in sem s tem odstopila od svojih prvih pogojev..sicer je pa hitro žložljiv in praktičen, itd...Ugotovila sva tudi, da tako pri boljših avtih ta nima serijsko nič zraven - se pravi moreš dokupit dežno prevleko, senčnik, zimsko vrečo in torbo (prejšnji izbiri sta imeli vse to zraven, pa pri tem še originali stanejo preveč - ampak to tko mislim neko univerzalno kupit). potem je tu še košara - ki ok, kao je ne rabiš ker se da voziček v ležeč položaj ampak meni se zdi ful praktična - lahko je dnevna posteljica, pa ni treba prelagat
, itd. res pa, da bo poletje in bomo morale pazit, da bo čimbolj odprta, itd...na voziček, ki sva ga kupla seveda paše samo določena košara gor (dva modela), ki pa spet - nima prezračevanja na dnu, ni uporabna kot zibka, barve so monotone in temnejše (vse obratno kot pri prejšnjih dveh izbirah, ki sta to imeli), pa še težja je
. Res je da bo v uporabi max 4-5 mesecev...ampak ta čas je za
, hrbtenico in spanje še kako pomemben...tko, da košare sama ne bova kupila. To, bo pod tistim, ko naju bodo spraševali kaj naj kupijo - samo bone za BC (cena je povsod ista) in bova skupaj napraskala za njo ali pa kupila rabljeno (problem je, ker je stvar nova in jih ni). REZULTAT: imava sicer ''''bmwja'''' (z super lupinco +80€ od celotnega sistema v drugi izbiri), brez dodatne opreme
. Ampak kar je najpomembnejše - s tem je konec, kar bo pa bo. Če bom kje mela problem z dvigovanjem, pa se vedno najde kdo prijazen, ki je mamici z
pripravljen malo pomagat ne
Ene ste že res 1 mesece pred rokom
. No, kakorkoli je baje ta zadnji mesec najbolj naporen (upam, da s čim manj zatekanjem, hemeroidi,itd)...pol pa še s tem ''''čakanjem'''' ampak vse ob svojem cajtu, ne
. Čez 2 mesca bomo že vse (no, razen kakega zamudnika) aprilčice držale svoje
in debatirale o porodu in ''''after'''' občutkih in izkušnjah
.
Jaz imam pred sabo še 14 dni službe, potem za res začnem ''''uživati'''' v zadnjem mesecu ''''2v1'''' s sprehodi, zaključnimi pripravami, vizualizacijo poteka proda (brez nekih načrtov,..samo na način priprave s pozitivnostjo, masažo telesnih točk, homeop. granulce, itd) kofetkanjem na terasi, pa še kakšno knjigo bi še rada prebrala, itd...
Lepo se mejte
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 5.3.2012 10:13:24 >