IZVIRNO SPOROČILO: veveve
Punce, sicer sem malo za vami, a me zanima če ste že urejale zadeve na CSD - mi lahko prosim poveste točno katere obrazce moramo izpolniti.......hvala
Kot je napisala ursap.
Pa na prilogi, kjer so podatki o plači mora biti
res zadnjih 12 plač pred nastopom dopusta. Moj je obrazec nesel izpolnit prezgodaj in bo moral ponovit vajo... (sem preverila na CSD in so ful picajzlasti. So pa tudi ful prijazni in ti vse razložijo, če pokličeš).
Prilogo S-2 izpolnjujeta le, če si bosta dopust za nego in varstvo otroka razdelila.
Posteljica in obrobe - Obrobe nimam še nobene in bom počakala do takrat, ko se bo mali začel ponoči bolj obračat. Če bo rinil v stranice, bomo takrat ukrepali. Še vedno se nisem odločila ali bomo šli direkt v posteljico ali bi najprej ponucala košek (oboje sem dobila in si lahko malo zmišljujem). Pri košku me moti, ker je nižji od posteljice, pa še tamalega ne vidiš, razen če se skloniš nad košek. V posteljici bo pa prvih nekaj mesecev verjetno kar malo zgubljen...

Verjetno bom kar oboje prištimala, potem bomo pa videli kaj se v praksi bolje obnese.
Elektronska varuška - še nimam, vedno bolj pa se mi zdi, da bi jo bilo pametno kupiti.
Počutje in vse ostalo - verjetno imam srečo, ampak še kar veselo šibam naokrog, hodim na fitnes in se nasploh ful dobro počutim (trkam na les). Še največ težav imam ponoči, ko se je treba obrnit iz enega boka na drugega, vendar se niti slučajno ne pritožujem.
Ko bi bil vsaj tudi porod tako neproblematičen, kot je bila do sedaj nosečnost!