IZVIRNO SPOROČILO: nusi
kaj nimaš starejšega v vrtcu?
imam te kapljice 31, samo jst sm jih kr z medom jedla, zdej k sm noseča si ne upam, kaj naj pa zdej z njimi delam?
Ojla!
No, Rožle se super redi.. 130 v treh dneh, nadpovprečno še za donošenčka.. ne vem zakaj mi tolk komplicirajo. Danes se je spet sončil v dnevni, potem sva šla še na sonček vn... in potem sva jedla.. aptamil

je popil 30, glede na to, da mojega popije že po 60, se mi zdi, da bo malo štrajkal

sej prov, samo da mi ne bo shujšal..
ma jaz ne vem več kaj je prav in kaj ni..
pri kosilu sem kar jokala.. mam včasih kar občutek, da ne znam, ne zmorem, da nisem dovolj dobra... ne moreva se normalno dojit, ker zaradi nedonošenosti ne vleče, moje mleko mu kao škoduje... pa kakšna mami sem potem?
no,.. upam, da nama uspe pregnat tole..
nusi:
jaz tisto olje 31 kanem na prst in si pomasiraš nos, vrat (po po območju grla) al pa samo vdihneš iz flaške. nč se bat, ne more ti škodovat... ker ti res full prečisti dihalne poti. vsaj meni je pomagalo. lahko kapljice kaneš tudi na izparilnik, če ga imaš.. pa ti bo prostor dišal po kapljicah in se boš fajn predihala..
kar se pa tiče starejšega- ja je v vrtcu, dopoldan, ga tašča vozi in hodi iskat.. ampak potem mu je tako dolgčas po meni in po bratcu, da me popoldan čist okupira... skoz bi se stiskal, božal.. igral... in potem valda ne morem rečt, da naj gre ven al pa kaj, ker mam slabo vest.. da sem samo za malega na razpolago, za starejšega pa ne. ker ga ma full rad in je full vesel bratca in nočem, da se razvije kako nepotrebno ljubosumje.. sam..
sva se šla spomin.. me je petletnik tak premagal, da obup... sem našla samo tri pare, pa še to po sreči, ker so ble res skupaj sličice...

ma čist sem gotova kakšen dan, res... moj pa itak full dela.. cele dneve... od 6h zjutraj in do 8h, pol 9h zvečer... tak da...
saj pravim, da mam že 2 kg manj kot prede nosečnostjo, vse skupaj me je kar pobralo....
potem me pa še dohtarji tak sekirajo.
en pediater je prišel celo z idejo, da naj prekuhavam svoje mleko.. potem mu je pa ta pediatrinja rekla, da naj raje Aptamil dajem... in to v isti minuti.. saj ne veš koga bi poslušal
sem čist out...