writing-img

RE: Banalen "problem", ki to sploh ni

clock-img

28.07.2011, 15:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Slednje pa očitno še ne. user posted image

clock-img

28.07.2011, 17:10

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Ja, no. Tole zgodbo je povedal Janez. Zanimivo bi bilo slišati tudi Petrovo in Franckino plat. 

V glavnem, zdi se mi, da imata Peter in Janez še več časa, kot njuni ženi, Janez je pa goflja na kvadrat.

Strinjam se s TT, da bi Pepca bolje naredila, če bi Petru 'odtrgala jajca', ne pa da je šla telefonariti ljubosumni ženi.

Občutek imam, da vse štiri hkrati privlači in moti, kako Pepca živi oziroma upa živeti. Najbrž domišljija dela sto na uro. Moški sanjarijo, da 'če je že taka', bi morda tudi oni lahko bili deležni kakšne blažene urice, ženske ji morda potihem zavidajo, hkrati so na preži, da jim ne ukrade moža.

V glavnem, mislim da jih je Pepca nevede in nehote precej vznemirila.

Končalo se je dobro, da se bolje ne more. Peter in Janez ne sanjarita več v dvoje o drugih mačkah, ampak se več ukvarjata s svojima mačkama doma. Slednjima je najbrž to všeč. Tudi Pepci nič ne manjka.

Samo za Janeza se malo bojim, da mu je Kerensa preveč všeč. user posted image   

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

28.07.2011, 17:11

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Cel tvoj odgovor realno razumem, ampak tole pa... user posted image user posted image

clock-img

28.07.2011, 17:24

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Cel tvoj odgovor realno razumem, ampak tole pa... user posted image user posted image

Družno smo ugotovili, da je Janez velika goflja in da zato lahko nastanejo problemi. Mogoče je mislil, da bo dobil kaj plus točk pri Pepci, če ji bo te štorije pravil (in morda še malo pretiraval zraven). Skratka, da ne bo še tebe skušal spraviti v kakšno štrenašto zmešano štorijo.

Definitvno bi pa pazila, kaj temu človeku govoriš.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

28.07.2011, 17:26

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Skratka, da ne bo še tebe skušal spraviti v kakšno štrenašto zmešano štorijo.

Ne more mi bolj zbrkljati življenja, kakor sem si ga že davno predtem zbrkljala sama. user posted image

Ampak sem razumela point, ja.

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 28.7.2011 17:27:12 >

clock-img

28.07.2011, 17:38

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Prebral samo prvi post. Moj komentar....DIPO za preCednika! Tueouerk (al kako se že reče) se lahko skrije...user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

28.07.2011, 17:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

clock-img

28.07.2011, 19:42

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.
Aja, keri od udeleženih je pa tebi povedal zgodbico?

Janez.

Ja, valjda da Janez, ne! Če pa je Kerensa Pepca (Kardelj) user posted image !

ROŽICA

clock-img

28.07.2011, 19:45

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

A zdaj sem pa že (sveta) Marija in Pepca (Kardelj) istočasno?! user posted image

Zakaj pa me nihče ne označi za Francko? user posted image

clock-img

28.07.2011, 20:04

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

A zdaj sem pa že (sveta) Marija in Pepca (Kardelj) istočasno?! user posted image

Francka je preveč ljubosumna, ti pa sanjaš o skrivnem ljubimcu..

clock-img

28.07.2011, 20:07

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz nič ne sanjam o ljubimcu... samo pravim, da ga nimam... žal. user posted image

clock-img

28.07.2011, 20:16

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Jaz nič ne sanjam o ljubimcu... samo pravim, da ga nimam... žal. user posted image

isto s*****, drugo pakovanje user posted image

clock-img

28.07.2011, 20:18

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja, dejstvo ostaja enako - nimam ljubimca, nimam odprte zveze in nisem zaposlena... torej nisem Pepca. user posted image

clock-img

28.07.2011, 20:31

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Ja, dejstvo ostaja enako - nimam ljubimca, nimam odprte zveze in nisem zaposlena... torej nisem Pepca. user posted image

jah, Francka tud ne user posted image saj pravim že od začetka - ti si Marija user posted image

clock-img

28.07.2011, 20:36

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Naj mi Bog pomaga (če sem že Marija). user posted image

clock-img

28.07.2011, 22:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

sem pomislila, da si morda Franckauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.07.2011, 22:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Francka je preveč ljubosumna, ti pa sanjaš o skrivnem ljubimcu..

zakaj je že morda lahko ljubosumna? user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.07.2011, 22:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Naj mi Bog pomaga (če sem že Marija). user posted image

ne skrbi, mogoče si Marija Magdalena user posted image

clock-img

29.07.2011, 12:27

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
zakaj je že morda lahko ljubosumna?

Francka?
Po mojem mnenju zato, ker ima prenizko samozavest in preslabo samopodobo in ji posledično vsaka ženska v Petrovi bližini predstavlja grožnjo.

clock-img

30.07.2011, 22:08

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
zakaj je že morda lahko ljubosumna?

Francka?
Po mojem mnenju zato, ker ima prenizko samozavest in preslabo samopodobo in ji posledično vsaka ženska v Petrovi bližini predstavlja grožnjo.

Saraya je drugače mislila...user posted image Če tebe (ki sanjaš o ljubimcu) označimo za Francko, potem se potrjuje misel, da je Francka ljubosumna, ker sama vara/hoče varat...
Sicer pa drugače dober odgovor...Jst tut mislim, da ni nujno, da ljubosumnež sodi po sebi, ampak je vzrok (po moje celo največkrat) v slabi samopodobi...

Sicer pa ne razumem, zakaj se vedno govori o ljubosumju z negativnim prizvokom...Ljubosumje ima to nalogo, da partnerja aktivira in ga pripravi do tega, da se bori za svojega partnerja, seveda ob realni nevarnosti. In ljubosumje je za moje pojme čist normalna reakcija človeka na recimo varanje ali pa na flirtanje (seveda s predpostavko, da je človeku zvestoba vrednota). Problem nastane, če je ljubosumje petirano oz. brez povoda...(ne govorim o konkretnem primeru, ker je jasno, da Francka pretirava z ljuibosumjem-če lahko verjamemo Kerensini presoji)

< Sporočilo je popravil picola1 -- 30.7.2011 22:09:27 >

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

01.08.2011, 22:06

clock-img

petea

pencil-img

5336

Kerensa,
tudi meni se ni dalo razmišljati, kdo je partner od koga.

Pri izmišljanju imen v takšnih primerih pomaga lažjemu sledenju zgodbe naslednji način: partnerjem, ki spadajo skupaj, daš imena na isto črko (npr. Janez in Julija iz Jasne ulice na Jesenicah, Tamara in Tone iz Tovarniške ceste v Trbovljah ...).

Odnosi med ljudmi so tako preglednejši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem