Zadnji članki

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in plodni dnevi

Domači sirup za močnejši imunski sistem
Ringarajina strokovnjakinja Klavdija Kosič je v svoji kuhinji poiskala zdravilne sestavine in \"s...
Zdravo za otroka
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

, število
doma, datum naslednjega pregleda, kraj
Od nas so se poslovile:
in to v 11t
bije, rokici ima obe in nogici......
.
.
, mogoče bo zaradi tega letos kaj prej
) in me je mogla reševat, da mi ni bilo treba na operacijo. Aja in po 1. porodu sem mogla pripeljat svojo hčerko na ogled
.
, da bomo imeli parček, ampak če bo seveda še ena
bo ravno tako super.
Zato moram jutri v bolnico, kjer mi bodo po vsej verjetnosti naredili cerklažo. Jaz tudi upam, ker drugače bom morala strogo ležati celo nosečnost. Obenem bodo naredili nuhalno. Tako sem vesela, da je gin. to pravi čas videla.
Kajti lani sem izgubila fanteka v 19 tednu.
Pozdravljene tudi vse nove srečke
Je pa zelo dobro, da je G opazila to že bolj na začetku, saj se bodo zagotovo zdaj vsi potrudili, da bo maja crkljala malo štručko. Verjamem, da bo tako.
, tako da smo bili zelo veseli. Malček
je najprej spal, potem pa smo ga uspeli toliko zbudit, da se je začel malo premikat, rokici s prstki sta bili lepo vidni, tudi nogici. Nosek ima že čisto pravo obliko, vidna pa sta bila tudi mehur in trebušna stena. Tako rekoč, ginekologinja je rekla, zdaj je razvito že vse. Tako da
Nič čudnega, če pa sem vedno lačna. Tudi trebuh se mi zdi, da se mi že kar pozna pa zdaj ne vem ali je od hrane ali od tega, da bom kmalu v 16.tednu...po mojem bolj od hrane