IZVIRNO SPOROČILO: teja188
pozdravljeneje
danes sem imela drugi pregled pri ginekologu in mi je povedal da imam toksoplazmo pozitivno
in da moram v petek v ljubljano v ambulantoza toksoplazmo. apak je reku da v dveh laboratorijih niso mogl ugotovit ali imam staro okuzbo pred nosecnostjo ali novo. tko d sm cist v soku nobene moci vec nimam tak me je strah. ce ima prosim katera kake izkusnje prosim za odgovor.

Držim pesti, da bo vse okej

Takih izkušenj nimam, za rezultat še ne vem, v prvi

sem samo izvedela, da še je nisem prebolela (pa bi jo po vsej logiki mogla, mačke smo imeli od malega in sem njihov wc čistila milijonkrat). Enkrat ali dvakrat sem tu na RR zasledila, da je bila nosečnica okužena s tokso, ampak ni bilo nekih posledic.
Sama bi se npr. pršutu takoj lahko odpovedala kar za cel lajf, ker menda res ne pojem več kot 3 rezine letno, ampak biftek - temu pa se verjetno ne bom v celoti odpovedala, bi me ubilo čez praznike
lonypg, sem vidla, da si "predelala" Pušenjaka v nulo

No, jaz ga tudi rada preberem, se mi zdi, da je tak na easy in ne komplicira, tudi za nas nosečnice bi bilo najboljše, če bi mu bile čim bolj podobne
Za sebe moram rečt, da sem bla v prvi

dosti bolj na easy, pol pa branje forumov, člankov in pridobivanje izkušenj, pa je zdaj malo drugače

Blažena nevednost - vsaj včasih