Pozdravljene vse nove so
. Čestitke za
, želim vam prijetno nosečnost.
Evo pri meni vse po starem, na dan pojem tri tablete Utrogestana in po službi grem direktno v posteljo. Izcedka ni več, tako da sem zelooo vesela
. Tudi jaz že komaj, komaj, komaj čakam pregled, ki bo čez 14 dni.
Komaj čakam, da mi g. potrdi
utrip. Sem premišljevala, da bi šla kam na samoplačniški pregled, le da bi bila mirna. Pa ne vem, ali bi se v 7. tednu sploh že kaj zaznalo (srčka mislim). Tako, da če me ne premami, bom počakala na redni pregled.
Počutje je tako, tako. Slabo mi je v intervalih. Zjutraj v službi vsako uro nekaj malega pojem in tako pozabim na slabost. Pomaga mi jogurt, čisto navadni. Pa mogoče malo kruha. Za jest mi ne paše čisto nič, ampak res čisto nič. Tako da karkoli pojem, pojem z zavestjo, da moram. Zelenjava, ki sem jo prej oboževala, mi je fujjjjj
. Če mi pa nekaj zapaše, potem se pa tega takooo najem, da je veselje. Prej sem bila velika kofetarica, sedaj mi pa kraj pameti ne pride, da bi popila skodelico, čeprav imam pritisk tako nizek, da je veseje. Tudi sladke stvari mi ne dišijo-razen gostega soka, tega bi popila na litre.Čeprav ga prej nikoli nisem marala. Kako se vse spremeni
.
Lulam zelo pogosto, še ponoči se velikokrat zbudim. Aktivna sem pa bolj malo, v službi sem malo več na nogah, popoldan se pa res trudim čim več preležati. Je težko, ampak sej bo minilo.
Ali ve ponoči dobro spite? Kaj pa prebavo, imate vredu? Meni se je poslapšala
. Spim pa tudi za en drek.
Punce, želim vam lep petek in potem vikend.
Anonimna