jutro pupe!
vidim, da pridno klepetate...tko se dela
vsaj čas hitreje mine...sej vas spremljam vsak dan, samo res nism mela ideje kaj napisat
včiraj sem opravla vse obveznosti za faks in zdej samo še dokončam diplomo, zagovor in sm končala svoja študentska leta...
sej razmišljam, da bi še neki vpisala, ki me že fuuuul časa vleče, pa nism mela priložnosti...bomo vidli ne...treba najprej eno končat preden se lotim drugo
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica
Punce, ve vsaj imate že otročke...jaz še radosti nosečnosti nisem izkusila...saj vem, da vas to ne tolaži kaj veliko, pa vendar...
HeLenčica sva čisto na istem in te popolnoma razumem...midva tudi delava na prvem, sicer ne dolgo, ampak vem kako ti je, ko iz mesca v mesec ne rata...sicer razumem vsako posebaj, ki si želi in se trudi za

, ampak se mi zdi, da ko že enga maš lahko vseeno rečeš "če ne rata, mamo pa vsaj tega"...js tega ne morem rečt in se mi zdi, da se z vsakim mescem vse skupi premakne nekam nedoločeno naprej...ma ta mesec sm se odločla, da se ne bom več sekirala in ko bo bo, če bo zdej bo ok, čene bo enkrat kasneje....bom začela nazaj telovadit in laufat kot sm preden sva začela delat na

, da se bom sama s sabo bolše počutla, pol pa...enkrat že bo
LittleSun 
za pregled in upam, da bo takrat u tebi že rasla minimini pikica