IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
Evo punce, tudi mi smo že v dveh delih. V nedeljo ob 2.25 zjutraj sem rodila deklico Mašo. Težka je bila 2640g in 49cm. Vse je bilo zelo na hitro - od prvega popadka do rojstva celih 25min. Danes sva prišli domov in uživamo.

čestitam. Dobr da ti je uspelo prit pravočasno v porodnišnico
Kako ste kaj?
Časa nimam čisto nič, skoz se neki vrtim in delam po stanovanju, ma videt ni nič
Kako ste se mele zadnjič na mitingu? Upam, da ste fajn uživale.
Enkrat se dobite v centru lj al pa btc-ju, pa se vam pridužim.
iribiri- v jaršah mi je blo tko fajn živet, bi šla takoj nazaj

. Sem pa živela bliz tenis igrišča.
rojstni dnevi- mi smo se kr fajn naštimali, jaz sem spomladi, moj poleti, tamala pa jeseni

, bo treba še kakega zimskega naštimat
sarar- mate pa res veseli december
carmik- jaz sem si mleko redno črpala, ko sem prišla iz porodnišnice- rezultat, danes ga nimam niti kapljice. Pravijo da če si redno črpaš in skoz otroka pristavljaš naj bi imela mleko- samo to zame očitno ne drži. Sva tudi na dodatku, najprej sem imela novalac1 pa je imela krče, pa sem šla na aptamil imunofortis, je bilo ok, pol sm pa probala mullerjevo, ki je fajn cenejš pa ji tud odgovarja, tko da sva pri tem ostali.
Kok pa poje tvoja na obrok? Sej zdej ti bo full na teži dobila, moja se full redi, sva že na pošteni 62-68 velikosti cotk

.
Moja ni bruhala, samo ne podira mi kupčke redno. Krčke sva pa končno odpravili

.
In lepo mi je začela spat; zvečer okoli 20-21 jo dam spat in spi zjutri do 10-11, s tem da ji vmes dam 2x za jest.
Čaj ji dajem komarčkov, pa ga spije okoli 150 na dan, včasih samo 50, kakor kdaj. Zdej ko je bila zaprta sem ji dala čaj od kamilice pa mal sladkorja not.
Kako pa si ti zdej po porodu? Se dobr počutiš?
maš pa luškano pupiko.