Hej hoj!
Kako ste kaj punce? Meni se zdi, da se že mal bolš počutim, ampak ne verjamem, da je že konec slabosti. Sem ugotovila, da če večkrat na dan pomalem jem, je bolje. Se pa ne ubadam s tem, kaj je zdravo in kaj ne, enostavno pojem, kar mi paše. Večinoma je to kruh, kaka juhica, banana, jabolka, jogurt, testenine, riž in slata. Večinoma kuham le tisto, kar se hitro pripravi, saj mi daljše kuhanje povzroča slabosti.
nimanorwen, kako ti kaj gre učenje od rok? Jaz sem še precej brez volje in motivacije. Tej dnevi kar tečejo naprej. Se bo treba malo zbrat in resneje poprijet za delo. Upam, da bo kmalu bolje! Drugače pa bo moj otroček med taprvimi v družini, tako da je bilo veselje res veliko
Verjamem, da drugič ne bo več takega presenečenja.
Študentke oz brezposelne, ste se že kaj pozanimale, kaj nam pripada, ko bomo rodile? Meni bo status absolventke potekel konec marca in potem bom brezposelna. Ali drži, da ti kljub temu teče delovna doba? Pa najbrž nam pripada tudi kakšna pomoč za starše, ki so brezposelni? Fant je sicer zaposlen, a ne bova še poročena. No, sej če katera mogoče ve, drugače se bom tako ali tako mogla oglasit na socilani.
ilanaaa10, ti imaš že ta četrtek nuhalno? Jaz sem pa šele prvi predled dala skoz.
A nameravate vzet fante/može s seboj?
tejci1981, orehovega olja ne poznam, sem pa slišala, da naj v prvih mesecih ne bi jedle raznoraznih oreščkov, ker obstaja možnost, da bo potem otrok alergičen nanje. Ne vem pa, če to drži.