Dobro jutro!!!
bolečine - danes ponoči me je tako zelo bolel križ, da sploh nisem vedela, kako naj se naštimam, da bo bolje in verjetno kako uro pa pol nisem mogla zaspat. dobro, da je danes sobota... kar se tiče križa, se imela kar nekaj časa mir, parkrat me je bolel bolj na začetku, ko sem komaj dobro zvedela za
, zdaj bo pa zgleda spet žur... no, me pa vsaj v trebuhu (še) ne boli. joške so se vedno boleče in povečane.
nasplošno se mi pa zdi, da se mi nosečniški znaki malo umirjajo, edino utrujena sem še vedno tako zelo, da ko pridem iz službe, nisem več za nikamor in komaj čakam, da bom šla spat.
vonjave - s tem se imela težave bolj na začetku nosečnosti, pomivalc, pralni prašek, kakšna hrana, odtoki, da o cigaretnem dimu ne govorim, mi je zasmrdel tako, da mi je postalo prav slabo. to so bile tudi moje edine slabosti, pa nikoli nisem bruhala. tako da sem lahko kar srečna. zdaj se mi je vse to že malo umirilo, saj mi še kdaj kaj zasmrdi, samo ne tako pogosto.
kile - ko sem bila najbolj napihnjena, se mi je zdelo, da imam ziher 10 kil več, kot prej, ampak tehtnica pokaže max 2 kili več, kar se mi zdi ok.
hrana - jem mogoče malo več, ker sem kar naprej lačna, skoz bi nekaj mlela... bomo videli, če se bojo začele kile drastično nabirat, bo treba ukrepat... vrtnica00, hvala za info o jogurtih, meni je super vedet takšne stvari. če se ne spoznaš na to, niti ne veš, na kaj moraš biti pozoren pri kupovanju.
oblačila - sem pregledovala svojo zimsko garderobo in sem se lahko od enih kiklc kar takoj poslovila, tudi dvoje hlače mi niso prav (ne samo zaradi nosečnosti, to so grehi že od med letom
), ostale hlače in puloverji, tunike, obleke, pa še grejo. če se ne bom pretirano redila v noge, razmišljam, da bi si najprej nabavila tale pas za hlače: http://www.da-da.si/node/22. pozna katera? tudi jaz upam, da bom lahko v starih oblačilih čim dlje in da tudi z zimskimi jaknami ne bo težav.
kreme - zaenkrat si trebuh in prsa občasno namažem z navadnim mlekom za telo, kasneje pa bo kupila kakšno kremo, ki je namenjena prav temu.
vim - držim pesti za tvojo nečakinjo!
Tako, lep vikend vam želim, čim boljše počutje, študentkam pa čim več volje do učenja!!!