evo, da se vam še jaz pridružim...
z nimanorwen se že poznava, ker sva bile skupaj pri avgustovkah 2010...
pričakujem tretjega otroka, PDP je 6.6.2012, za 1x, doma imam 2 punci, sem iz gorenjske, stara pa 24, aja NS imam 24.11, naslednji pregled pa 21.12...tolk za seznam...
sem mislna prav dolgo skrivat, pa so me očitno doma že pogrunat...
ta teden sem imela drugi pregled, s tem da sem falila dan, čist sm že zmešana...
dala me je tud na odvzem krvi zmert cukr, pa je za 1x ok, naslednjič pa nekje okoli 24 tedna...zato ker je bil v drugo velik otrok, preveč plodovnice, cukr pa normalen, samo zdaj so znižal kriterije,......
kilogrami: plus 2 ali celo 3 kile, če ne še več, baje se mi že vidi, da sem se zredila...
porod: so mi v prvo sprožl, v drugo spontano, vedno sem ful čez rok in ne dvomim da bo tudi tokrat tako, ane nimanorwen
počutje: boli me križ za ****, ampak pač je treba delat in vzdrževat kondicijo, že zdaj vidim kako sem se zapustila, manj dela in sm lena k ****s, no zdej se že nazaj sestavlam in dirjam po bajti gor in dol...živimo na kmetiji...
vonjave: nič mi ne smrdi...
slabo mi je blo od 6 do 10 tedna nekje...pa ni blo ful hudo...že ker sem (in še vedno) jedla ko slon, mi je slabo ratal, ampak lačna sm bla pa tud...
trenutno imam neko manjše vnetje, imam neke svečke...drugače sem streptokok pozitivna...
babybee81: rahle krče sem še pred kratkim imela, pa ne velik, sm pa tja me je malo zvilo...
trebuh: jeeee pa ogroooooomen, res, napihnena sem k slon, taka sm k nekje v 5 mescu, v drugi nosečnosti sem lahko skrivala do 20 tedna...ma zdej je pa noro...tako da ne bo dolgo k bojo vedl čist vsi...
zdej pa grem ta starejšo dat spat, k ponavad že spi, ampak danes je bla babi na obisku in je vse zdrmano...tamala pa že spi...aja mož gre pa zvečer s prjatli vn, tako da sem bom prkloipla na net pa mal kmetijo pogledala, prou fino bo.
pridm nazaj...