slikice - jaz sem na prvem pregledu dobila 3 slikice, vsaka je bla malo drugačna (izostritev, približano), ble so zastonj. na NS mislim, da tudi ne bi smela neki dodatno zaračunat glede na to, da že 70eur stane pregled, pomoje so v tem tudi slikice vštete...
oblačila - včeraj in danes sem malo hodila po trgovinah, da bi našla kaj pametnega. in se mi dans posrečilo, v eni trgovini sem dobila črne hlače, zeeelooo elestične, maoj tudi pas za dvignit oz za zavihat - sistem nosečniških, in sem bla vsa blažena, da sm lahko lepo zadihala v njih
. so pa stale 16eur. tako da sm si kr kupila ene podložene in ene bolj tanke tako, da bo za začetek čist dovolj... sm pa vzela tudi eno trenirko, isto ekstra raztegljivo, zgleda pa bolj fina, tk da pomoje bo čist vredu za po trgovinah...
pol sm vzela še en tak fuul topel pulover oz s kratkimi rokavmi je za povrh tankega, pa tk dolg kr in še ene tunike 3/4 rokavi, ko je zapuščen program za 10eur. pa eno jopico fuuul toplo, je ful lepa, ko jo oblečeš je kot da bi mel oblekico, ko je tk širša pa nagubana spodaj
tk da rabim še kakšne svetle raztegljive puloverčke in je to to zdj za par mescev
manj sreče sm pa mela z moderčki. že prej sm mela probleme, sem težko dobila številko. zdj pa zgleda, da bo nemogoče. šla v eno trgovino, probala fuul lepe, ampak čist vsi premajhni, da sm komaj dihala v njih
prodajalka rekla, da bom morda kje dobila v kaki drugi trgovini, ker je tudi odvisno od firme in modela kakšne delajo. zgleda da bo treba čist navadne elastične nekje kupit, kr drugih več nem dala nase. in če bom po mami in teti, pomoje več nikoli takih nem oblekla, kr velikost pri njih je pri vsaki nosečnosti sm šla gor. ene bi tk rade mele večje, sej je lepo in vse, samo ko pa greš kupovat moderčke, pa pomoje nimajo pojma kk je to, ko bi si rada nekaj kupila, pa ni zate številke nikjer, prej znoriš, ko pa dobiš enga.
sex - za moje pojme preredko, prej je blo večkrat... zdj pa tk 1x na teden, včasih 1x na dva tedna... pomoje bo to vse bolj poredko, zdj me še drži pa on nekaj štrajka, pol pa z unim trebuhom, vprašanje, če se bo še meni dalo... drugač pa nevem zakaj se spremenilo, nič ne reče konkretnega...
drugač pa je videl, da ste ene napisale, da že dva mesca niste nič, pa mi rekel, da mi ni tk hudo, ko sm se pritoževala